Концерт на THE OCEAN в София с TIDES FROM NEBULA и ABRAHAM на 24 ноември

8 окт 2013, 12:34 ч. 301 / 4 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Немските пост-метъл експериментатори The Ocean се завръщат в България за първия голям концерт на Rawk’n’Roll за есента.

   След ударния концертен сезон на Rawk’n’Roll през зимата и пролетта, фензинът се завръща в клуб Mixtape 5 с троен концерт на 24 ноември.

   Минаха няколко години от последното гостуване на немските пост-метъл лидери The Ocean в България. Разликата от тогава е, че момчетата от Берлин вече имат в дискографията си чудовищни албуми като двойния Heliocentric/Anthropocentric (2010) и тазгодишното издание Pelagial – записи, които превърнаха The Ocean в лидери на европейската експериментална метъл сцена, а фен-базата им нарасна лавинообразно.

   Европейското турне на The Ocean е подкрепено от две не по-малко интересни банди. Поляците Tides From Nebula, които гледахме три пъти у нас в рамките на две години, можем спокойно да наречем любимци на българската пост-рок публика. Екстатични на сцената, те потапят феновете в музикалните си инструментални трипове и всеки следващ път ги гледаме и слушаме пред все повече хора.

   Abraham са една от водещите банди в атмосферичния метъл и пост-хардкор днес. Мрачната и експресивна музика на швейцарците ги прави любима група на също така атрактивна публика – на концертите им има от фенове на Baroness, до хора с тениски на Neurosis и ISIS.

   Повече информация за концерта и за цени на билетите очаквайте в идните дни.
the ocean tour


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.10.2013 09:37:53 отговори + 0 0
супер. много искам да ги видя ама как ще се поберат на сцената.те са като футболен отбор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 10.10.2013 01:37:39 отговори + 0 0
Е що...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 8.10.2013 20:33:16 отговори + 0 0
Отврат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 8.10.2013 17:14:32 отговори + 0 0
Йеесс, велика банда!! Преди няколко години свириха във Варна със Symbolic. Смазаха момчетата!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.10.2013 15:52:42 отговори + 0 0
Така, така. И от Искъро по-длибоко нема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


+1 8.10.2013 14:32:15 отговори + 0 0
За концерт на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 8.10.2013 14:23:38 отговори + 0 0
Концертът на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".