Концерт на UPYR, OBSIDIAN SEA, TRYSTH, MUDDY в София на 27.06

23 юни 2014, 08:20 ч. 435 / 6 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Събирането на Елементите

Четирите природни стихии - огън, вода, въздух и земя,
встъпват в дуум метъл съюз


Неочаквано за мнозина, 2014 година се оказа една от най-наситените откъм събития година за дуум метъла в България. В живота обаче няма нищо случайно - всичко се гради с пълна отдаденост и много труд от страна на музиканти, организатори, медии и последователи. След отличната музикално зима и най-вече богатата на почти непознати досега емоции пролет, жегите и летаргията заплашват да разконцентрират събраната енергия и да превърнат всичко в изплъзващ се мираж . Какъв по-добър момент да докажем че в подема на българския ъндърграунд няма нищо случайно, от началото на изпепеляващото лято.

Своеобразно дуум метъл преброяване, където фенове и четири от най-активните в последно време банди в тази сцена ще изпратят подобаващо този знаменателен период и ще покажат кои са истинските бойци на арената.
Първичният огън, който Upyr запалиха в края на 2012 година, вече не е просто блещукаща светлинка в подземията на българския ъндърграунд. Мнозина грабнаха факли и възпламениха с нови сили пречистващата му мощ. Пред портите на замъка на посредствеността и тиранията, факлите се превърнаха в море от светлина, което има потенциала да изпепели всичко наоколо.
http://upyr.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/upyrband
Дълбините на океана от традиционен дуум на Obsidian Sea вече засмукаха в своя вакуум мнозина. Едва ли обаче някой се съмнява в епичността на цунамито, което ще залее българската сцена с излизането на дългоочаквания им нов албум. Възможността да чуете нов техен материал за последен път това лято ще имате на “The Gathering of the Elements”.
https://www.facebook.com/ObsidianSeaDoom
http://obsidian-sea.bandcamp.com/

Trysth се носят по свое собствено въздушно течение, образуват красиви мечтателни небесни пейзажи и предизвикват невиждани гръмотевични бури по нашите земи. Хаотични и могъщи, тримата съзаклятници ще ви потопят отново в постоянно развиващото се сценично изпълнение като елемента на въздуха.
https://www.facebook.com/trysthmetal

Родени в калта, затънали в нея в хода на целия си живот, всички ние сме обречени да се размием в безпощадната й миазма. Самобитните инструменталисти Muddy, макар и стилово да са встрани от дуум сцената, изградиха свое собствено мръснишко слъдж звучене, което е на път да се превърне в култ. Елементът на земята тежи на мястото си.
https://www.facebook.com/muddysludge

27 юни 2014
club “Mixtape 5” B-Side
НДК подлез „Галерия“
начало : 20:00
вход : 10лв

 

 

thegatheringofelements



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


и аз 23.06.2014 16:38:22 отговори + 0 0
Наистина по-добре помпозно от колкото четириредово и безидейно. Да го кажа по-ясно, че първия ми коментар може би звучи малко хейтърски Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheDeadClown 23.06.2014 15:37:22 отговори + 0 0
Навремето имаше една анимация, вървяща по телевизията, казваше се Avatar. Та оттам са взели знаците на елементите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 23.06.2014 15:12:48 отговори + 0 0
Абсолютно подкрепям, че концерта си заслужава.
Другото няма значение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr. Doom 23.06.2014 14:00:09 отговори + 0 0
По-добре помпозно пред триредово съобщение за концерт! Не сме свикнали и дори хич не ни се иска БГ бандите да се промотират сериозно.Айде стига хейт а се замислете как едни групи копаещи в низша, която не е сред най-популярните, успяват да напълнят концертите си и се справят доста добре. Убеден съм, че и този лайв ще е пълен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 23.06.2014 12:47:26 отговори + 0 0
Идеално ще се спи на този концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


и аз 23.06.2014 10:52:07 отговори + 0 0
Малко помпозно и празно е написано, но поне е някакво разнообразие и показва желание, идея и оригиналност. Плаката е страхотен! Идеята с елементите наистина е много оригинална
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рипус! 23.06.2014 10:00:29 отговори + 0 0
Супир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 23.06.2014 09:57:30 отговори + 0 0
Сякаш е писана от дружинен ръководител, а мрънкало може да наричаш майка си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az de 23.06.2014 09:43:58 отговори + 0 0
Кво и е дразнещото? Мен пък ме кефи презентацията на концерта. Аман от мрънкала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 23.06.2014 09:24:24 отговори + 0 0
Изключително дразнеща презентация, но концерта ще си заслужава.Успех и много публика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadHamish 23.06.2014 08:24:29 отговори + 0 0
Убийствена комбинация, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".