Концерт на ЗАВОД ЛЕНИН и I-BAND в София на 9 септември

1 сеп 2011, 07:04 ч. 223 / 3 7
пред./следв.
На 9 септември (петък) от 21:30 ч. група ЗАВОД ЛЕНИН ще забие заедно с I-BAND в столичния клуб "Три Уши". ЗАВОД ЛЕНИН е банда, изпълняваща основно авторска музика по концертите си. Стилът на групата е алтърнатив рок и характерно за триото е импровизирането на сцена и специфичния звук на групата, както и бас солата.
Концерт на ЗАВОД ЛЕНИН и I-BAND

още за:

Zavod LeninI-Band
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mario 1.09.2011 21:48:05 отговори + 0 0
Very nice...good job bro!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2011 12:14:56 отговори + 0 0
Абе я не ги слушайте. К'вото ви харесва това си свирете, пък на който му харесва да дойде да ви чуе, който - не да ходи на други групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники -Завод Ленин 1.09.2011 12:03:31 отговори + 0 0
Всеки с вкуса си и предпочитанията Не сме тръгнали да забогатяваме а и дори да правиме модерна музика както казваш пак фалита е сигурен погледни какво става с "модерните " групи в България разбиха се от пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2011 11:29:15 отговори + 0 0
Абе Завода по-добре да го затворят, поради фалит. Случайно попаднах внатехен концерт .... :Х :Х :Х , няма толкова смотано изпълнение. Музика от времето на бабата и дядото (не искам да ги обиждам) . Дайте нещо по в крак с времето. Тия песни са за седянки и вечеринки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники - Завод Ленин 1.09.2011 09:41:05 отговори + 0 0
Само искам да кажа че групата Завод Ленин не е политически ориентирана и самото име не е реклама на "комунизма" и самия Ленин като историческа личност.Символично Завод Ленин е произвеждане на "западна музика " в Руски завод а в миналото там са се запознали баба ми и дядо ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Еухенио Бирейро 1.09.2011 09:38:00 отговори + 0 0
Не знам за групите, обаче идеята с таблото е много добра, така се прави.

Offtopic, но и в тази връзка: тези от The Black Lodge няма ли да си оправят смешния банер, на който пише "Ал. СтаБЛолийски34"??? Неграмотници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2011 08:31:35 отговори + 0 0
завод ленин - това е някакъв връх на малоумната мисъл; концерт на 9-ти септември, тва пък направо довършва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".