Концерт с пет родни и чужди банди в Деня за размисъл - 11 май

25 апр 2013, 11:05 ч. 158 / 3 4
пред./следв.
В Деня за размисъл - 11 май - софийските ъндърграунд метъл феновете ще имат възможността да посетят съвместния концерт на пет родни и чуждестранни екстремни банди. Гостите от Сърбия и своеобразни хедлайнъри са олдскул дет/трашърите INFEST. От румънска страна, представящи новия си албум "Expect the Worst", ще забият вече неколкократно гостуваилте у нас GOTHIC - една от най-старите и уважавани банди от Румъния, спечелили миналогодишното издание на "Battle of the Bands" в северната ни съседка и участие в легендария фестивал "Wacken Open Air". Българските банди са организаторите COPROSTASIS, записващи в момента в студио нов материал, подкрепени от EUFOBIA и НЕМА ЛАБАВО. Последните две групи отсъстваха от концертният живот на София от известно време насам. Концертът ще се проведе в клуб "8th Ball" на улица "Цар Самуил" 50 от 20:00 ч. Входът ще струва е 5 лв., ето и постера:
infest

още за:

Infest
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.04.2013 18:24:36 отговори + 0 0
а как стои въпросът с бирите?
ше има ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CMS 25.04.2013 17:41:19 отговори + 0 0
На концерта феновете ще могат да чуят премиерата на най-новото парче на Копромафията "В Цистерните На Саркоплазмата". Който иска може да се самонаранява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мафьот 25.04.2013 11:34:00 отговори + 0 0
КО–ПРО–МАФИЯ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2013 11:22:33 отговори + 0 0
Грух-грух Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".