Концертът на AMENRA в София е този четвъртък, 7 ноември

5 ное 2019, 12:02 ч. 628 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Идния четвъртък на 7 ноември в клуб "Mixtape 5" ще видим за първи път в България белгийският авангарден пост-метъл култ AMENRA. Към тях са включени и още 2 групи - E-L-R от Швейцария (post-rock, atmospheric metal) & YLVA (sludge) от Австралия.

Контрастите винаги са били на дълбоко в сърцето на музиката на AMENRA. Измъчваща тъмнина, която съществува успоредно с красотата на светлината, тежки и гръмотевични музикални тътени, които незабавно биват трансформирани в крехки и деликатни звукови тънкости. Песни, които поглъщат целия ни свят, a изведнъж започват да шептят в изолацията на собствената ни усамотена утроба. Много е трудно да се описва музиката на AMENRA, тъй като тя е изкуство извиращо директно от сърцата на участващите музиканти, които са способни да установяват връзка със слушателите си на едно адски дълбоко и първично ниво. Така както болката, скръбта и мимолетните моменти на радост произлизат директно от сърцето, те са реални. Бъдете сигурни, лайвовете им са нещо, което наистина е неповторимо – шумни, духовни и емоционални. Освен музиката, белгийците използват и атмосферични визуални ефекти, които допълнително се отразяват на цялостното изживяване по време на концертите им.

Събитието ще се проведе в голямата зала на клуба като записването и фотографирането на групите с професионални камери, както и използването на светкавици е абсолютно забранено.

Програмата за 7 ноември е следната:
19:30 – Отваряне на врати на клуб "Mixtape 5"
20:30 – YLVA /Австралия/
21:10 – E-L-R /Швейцаря/
22:00 – AMENRA /Белгия/
23:30 – Oчакван край

Билета могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bg, The Wrong Bar или в магазини На Тъмно. До 23:59 на 6 ноември билетите струват 35лв. От полунощ на 7.11, както и на място ще са по 40лв.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дядо Ильо Воевода 5.11.2019 20:42:08 отговори + 3 0
Аз очаквах да падне, но се радвам ужасно много, че все пак ще се проведе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elling 5.11.2019 19:11:52 отговори + 1 2
Лично за мен, това е концертът на годината! А ако може и Wiegedood + Oathbreaker, примерно, някой ден... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gogata 5.11.2019 13:01:33 отговори + 1 1
А още по-изненадващо е, че петък е 8-ми ноември Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Patrik 5.11.2019 12:28:29 отговори + 1 1
Изненадващо е че този концерт ще е в по голямата зала. Бравос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".