Концертът на ATARAXIA се мести в "Славянска беседа"

5 окт 2009, 00:12 ч. 278 / 8 5
пред./следв.
Организаторите "Gorgon" съобщават, че предстоящият на 9 октомври фест с основни участници - гостите от Италия ATARAXIA се мести от Военния клуб в София в зала "Славянска беседа". Причината са "изключително големи проблеми с конструкцията на Военен клуб, получили се в следствие пускането на новата отсечка на метрополитена в София", което е наложило спешен ремонт на сградата.
   Останалите подробности около "Gorgon Fest IV" остават непроменени - от българска страна ще участват KAYNO YESNO SLONCE и VOYVODA, билетите са на цена 30 лв. предварително и 35 лв. в деня на концерта (поръчай онлайн).
   Афтърпари с групата и концептуална музика, подбрана от VJ Gorgon ще има в клуб "Три уши", където всеки ще може да си направи снимки, да вземе автограф и да се срещне с групата и с приятели.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:)) 6.10.2009 01:31:58 отговори + 0 0
мале там е за баби бе... как може въобще да дават помещението за концерти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HaHa 5.10.2009 21:53:39 отговори + 0 0
има...ама "кралете" имат концерт там...бегайте да ги гледате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2009 12:30:03 отговори + 0 0
на автогарата също има добри помещения ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2009 12:22:03 отговори + 0 0
никой не те пита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bate Sly 5.10.2009 08:50:13 отговори + 0 0
хахаха, в закусвалнята на гарата - още по добре :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".