Концертът на BLIND GUARDIAN - акцент във "Фрактура" тази неделя

13 май 2011, 08:16 ч. 148 / 4 2
пред./следв.
На 15 май ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове НА THERION, PAIN, OVERDAWN и ODD CREW. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Светослав Янакиев от "ShadowLand Music", който ще говори за предстоящите концерти на Marty Friedman и KATAKLYSM. Ще бъде излъчено интервю с BLIND GUARDIAN, както и две песни от шоуто им в София. Освен това ще си припомним какво се случи на второто гостуване на EPICA в България. Клипове и концертни песни на KATAKLYSM, URIAH HEEP, PARKWAY DRIVE, TESTAMENT, STATUS QUO, ONSLAUGHT, DARK TRANQUILLITY, SISTERS OF RADOMIR, CINDERELLA и AC/DC също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 14.05.2011 12:43:10 отговори + 0 0
Тва с домашната звучи перверзно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 13.05.2011 11:20:57 отговори + 0 0
Ей Васкооо, даскалът по математика научи ли те на таблицата за умножение. Майтап де ) Ама наистина очаквам ако го видя Ханзи някъде да ме сгащи без домашна работа Велик беше концерта! Една от малкото банди, която винаги вдига настроението на макс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".