Концертът на Doogie White в Пловдив се отлага за октомври

24 май 2011, 16:44 ч. 267 / 5 3
пред./следв.
Концертът на Doogie White на 26 май в Пловдив се отлага за началото на октомври. Организаторите "Spectrum Event Agency" и изпълнителят поднасят своите извинения на многобройните фенове за създадените неудобства. Сумите за закупените билети ще бъдат възстановявани на касите, от които са закупени, до 3 юни.


Източник: Z-Rock


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гергана 26.05.2011 10:55:09 отговори + 0 0
Как ще се отлага бе, мама ви мръсна долна! Защо точно на днескашната дата трябваше да разбера за тва!? ЗАщО БЕЕЕЕЕ!!!!!????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 25.05.2011 01:44:10 отговори + 0 0
Тази новина не ми харесва, но не заради отлагането а заради причините. Моля се всичко да е наред , защото обожавам Дуги като певец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2011 17:15:04 отговори + 0 0
само към една седмица за връщане на билети? :О
сигурно са продадени общо 3
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".