Концертът на DREAM THEATER в София ще започне половин час по-рано

7 юни 2019, 11:40 ч. 4098 / 5 23
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

По-малко от месец преди шоуто си в НДК, DREAM THEATER обявиха, че ще водят специални гости на всеки от концертите от турнето си в Европа.

На 3 юли в Зала 1 на НДК, непосредствено преди хедлайнерите ще видим вилтуазното дуо Jason Richardson и Luke Holland, които ще представят 30-минутно шоу. Поради тази причина, цялото събитие ще започне с половин час по-рано, за да можем да видим и три българсик формации - ODD CREW, Alexandra Zerner и STOP THE SCHIZO.

Междувременно, останаха билети само за втори балкон - ще ги откриете екслузивно в системата на www.Eventim.bg - тук.

"Лично за мен, това са някои от най-любимите музиканти, с които съм имал удоволствието да делим сцените и съм много щастлив, че се съгласиха да пътуват с нас в това турне.” - подчертава с ентусиазъм китаристът Джон Петручи.

Гости в турнето на DREAM THEATER това лято:

June 15 – (DE) Oberhausen, w/ Andy McKee
June 17 – (LU) Luxembourg, w/ Andy McKee
June 19 – (SE) Gavle, w/ Andy McKee
June 23 – (CH) Pratteln, w/ Andy McKee + Jason Richardson/Luke Holland
June 25 – (NL) Ghent, w/ Andy McKee + Jason Richardson/Luke Holland
June 26 – (DE) Dresden, w/ Andy McKee + Jason Richardson/Luke Holland
June 27 – (DE) Berlin, w/ Andy McKee + Jason Richardson/Luke Holland
June 30 – (DK) Aarhus, w/ Animals As Leaders + Jason Richardson/Luke Holland
June 02 – (GR) Athens, w/ Animals As Leaders + Jason Richardson/Luke Holland
July 03 – (BG) Sofia, w/ Jason Richardson/Luke Holland
July 06 – (IT) Turin, w/ Jason Richardson/Luke Holland
July 09 – (MT) Valletta, w/ Jason Richardson/Luke Holland
July 10 – (IT) Taormina/Sicily, w/ Jason Richardson/Luke Holland

 

dt-live1



Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 5.07.2019 11:08:17 отговори + 1 0
На мен лично концерта на Дрийм Тиътър ми хареса. Изкефих се максимално и след края на шоуто още повече съжалявам, че беше само 90 минути и че не изсвириха "Метрополис..." (ако не бяха тия два "минуса" шоуто им щеше да бъде перфектно ).Свириха зверски добре (както и можеше да се очаква, де), единствено гласа на Ла Бри ми звучеше някак "омазано" и не се разбираха отделните думи (поне от моето място, в предните зони на залата звучеше така- не знам как е било при другите фенове). Може да е било заради кофти озвучаване и микрофон, а може и просто в момента той да не е в най-добрата си форма. Определено ако дойдат пак, отново ще отида да ги гледам (и вече дано се реваншират и да чуем целия "Метрополис..." )!!!

П.П. Като още едно минусче бих посочил и липсата на адекватен щанд с мърч на Дрийм Тиътър. В началото, още при входа имаше масичка, където продаваха новия албум и само това. Нямаше тениски, шалчета и т.н., които традиционно се предлагат на всички подобни концерти...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

naobul 4.07.2019 23:41:40 отговори + 1 2
Разочарование!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И аз бях 4.07.2019 09:45:29 отговори + 2 1
Страхотен концерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бях на концерта 4.07.2019 00:11:20 отговори + 5 1
Както се вижда от псевдонима, бях на концерта. С две думи: струваше си! Може DT да не изсвириха "Метрополис", но пак направиха страхотно шоу. Голяма част от публиката бяхме на крака, не видях човек, който да не стана, когато излязоха на сцената. Надявам се, следващият концерт наистина да е изцяло посветен на "Метрополис".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.07.2019 11:15:06 + 0 0
Абсолютно съгласен! Голяма част от публиката (да не кажа- цялата) стана на крака и когато напуснаха сцената накрая, по време на един от най-силните моменти за вечерта- изпълнението на "As I Am" ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уууу 3.07.2019 17:38:25 отговори + 1 4
Добре че ще пропусна онзи прехвален травестит-китарист. Безумни тъпи пълнежи от страна на TMR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Псевдоним 3.07.2019 15:45:47 отговори + 0 0
ТМР яко се оака! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 14.06.2019 01:04:33 отговори + 9 0
Продадоха си билетите и после казаха, че ще свирят 90 минути и ще има 5 съпорт акта, които никой не иска да слуша? Баси подигравката, това от бандата ли е или от наша страна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хитър Петър 14.06.2019 08:30:35 + 8 0
Много ясно, че организаторите правят тази шашма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 14.06.2019 08:37:32 + 4 0
Прехвърлят си топката... Организаторите твърдят, че в последния момент (мисля, че беше на 11-и юни вечерта) получили съобщение от мениджмънта на бандата с тия нови условия. От друга страна пък много логично звучи и написания по- преди коментар от "многоточие", че още в началото може да са били договорени тия 90 минути и организаторите са са платили само за такава продължителност на шоуто. Както става винаги в такива случаи- никога няма да разберем къде е истината. По-кофтито е, че накрая ние като фенове сме пре*бани ( с извинение за израза)... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 17.06.2019 11:25:45 + 5 0
От групата:

"The band understands that some of the shows on this recent leg were mistakenly billed as "SFAM 20th Anniversary" shows (for a very short time, which has since been corrected). Please understand that that information did not come from the band, but was apparently a miscommunication issue somewhere farther down the chain. As most of you know, SFAM alone will take up an entire set, which means it can only be played in an "evening with" format, and not at festival shows or shows with opening bands. We are sorry if anyone was misled, but we hope you enjoyed these very special shows nonetheless. We know we sure enjoyed playing them! We hope to see you all again soon!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 17.06.2019 11:45:40 + 2 0
Благодаря за инфото ! Английския ми не е много добър, обаче основните неща, които успях да схвана са-едно, че шоутата са били погрешно обявени като посветени на 20-годишнината от издаването на "Метрополис..." и това не е по вина на групата (значи, най-вероятно организаторите са решили да се изхитрят и знаейки важността на точно тоя албум в сърцата на феновете да продадат повечко билети- ами, успяха, според схемата на на залата шоуто е почти напълно разпродадено).

И второ- групата се извинява (извиненията се приемат) и се надява да се получи все пак добър концерт и всички да се забавляваме на 90-минутната специална програма (еми, ще се забавляваме, какво друго ни остава- няма да чуем целия "Метрополис..." ама все пак и малкото е по- добре от нищо) ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 17.06.2019 11:49:19 + 1 0
Всъщност, поправям се. Прочетох го отново- били са обявени като посветени на 20-та годишнина, ама е било за съвсем кратко време и после инфото е било коригирано... Уфф, не знам, съвсем се обърках ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 12.06.2019 20:21:37 отговори + 4 0
Айде, да подосаждам и аз пак с мойте си кахъри ... Та, значи- в сайта на организаторите пише, че Дрийм Тиътър са взели решение шоуто им да бъде САМО 90 минути (мамка му, кой прави вече такива кратки сетове- особено пък такава известна група можеше да посвири поне два часа)... По- разочароващото обаче е, че групата няма да изпълни абсолютно целия "Metropolis Pt 2:..." както беше обещано в официалната реклама още като обявиха концерта (та това беше една от причините да си взема билет още преди половин година! )... Именно "Метрополис..." ми е един от любимите концептуални албуми в колекцията и с нетърпение очаквах да се накефя на цялото му изпълнение в НДК на 3 -и юли...

П.П. Та, така де- лошо Петручи и компания! Много лошо! Голяма черна точка от мен !!!

П.П.П. Айде, дано поне включат в сета си ей това 13 минутно ориенталско бижу. Ако пропуснат този шедьовър обещавам публично да скъсам билета си пред НДК-то (естествено след края на шоуто, де, ха-ха)... https://youtu.be/dD7l3ppgfpc
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 12.06.2019 23:17:48 + 7 0
Просто организатора лъже. Няма такъв филм "групата реши да свири по-малко".
Когато каниш група и й плащаш тя си казва тарифите и ти си избираш. Свири колкото си платил. Платил е за час и половина шоу и това е. Още отначало лъже, а сега просто замазва положението.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 13.06.2019 09:04:10 + 4 0
Да, абсолютно има логика в това, което казваш. Кофтито е, че от такова хитруване на организаторите накрая губим ние, феновете. Между другото (дано не почвам да звуча параноично ) ама сега почвам да навързвам малко по-малко нещата... Значи за това бяха всички тия подгряващи групи, соло-артисти и сега (пак обявени в почти последния момент) и специални гости (Джейсън Ричърдсън и Люк Холанд- признавам си, имената и на двамата не ми говорят нищо). Искам да бъда разбран правилно- нямам нищо против никой от подгряващите артисти, ама просто тук почва да ми се струва, че те всички тия имена са наблъскани само за да може да се уплътни времето и кратичкото, 90- минутно шоу на Дрийм Тиътър да не бие чак толкова на очи и да не изглежда чак толкова постно цялото събитие...

П.П. Че то от една сюрия хора накрая това вместо очаквания концерт на Дрийм Тиътър повече замяза на някакъв фестивал ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 12.06.2019 15:42:04 отговори + 7 0
Току що в сайта на организаторите прочетох една доста разочароваща новина, свързана с предстоящото шоу на групата в НДК. Когато я отразите и тук, ще изкоментирам по- подробно (не, че някой изгаря от желание и чака с нетърпение да ми чете глупостите, де ама аз все пак да си кажа мнението). Мисля, че и доста други фенове ще бъдат разочаровани като мен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 7.06.2019 16:23:08 отговори + 1 2
Лелеее тия двамата са голема работа. Който не ги знае да гледа това https://youtu.be/jSMeE6os9XY Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мони 8.06.2019 18:19:05 + 1 0
Яко звучи, ма се чуват повеке инструменти отколко'т се виждат :0 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 7.06.2019 12:01:00 отговори + 3 1
Половин час по- рано, половин час по- късно- за мен лично е без значение, там съм още от следобед. За него ден съм си взел отпуск, тъй че разполагам с цялото време на света ( е, поне с цялото време на трети юли, де )... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a fan 7.06.2019 11:48:43 отговори + 4 0
Не разбрах в колко точно ще започне? По-рано казаха и когато обявиха 3-те български групи и вече му изтървах края... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мах 7.06.2019 12:03:19 + 10 3
Да кажат нашите клоуни, кога ще приключат, че не държа да ги гледам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 7.06.2019 12:08:38 + 5 1
Да, всъщност и на мен не ми стана много ясно кога точно самите Дрийм Тиътър излизат на сцена... В сайтовете за билети и в сайта на организатора пише 19.00 начален час, ама предполагам това е начален час за подгряващите групи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".