Концертът на DUST BOLT в София се отменя

29 ное 2016, 16:40 ч. 1031 / 7 5
пред./следв.

   Организаторите на концерта на германските трашъри DUST BOLT в София разпространиха следното съобщение:

Поради не зависещи от нас причини концерта на немските траш машини Dust Bolt пада. Мениджмънта на бандата ни съобщи, че Dust Bolt отменят цялото източно европейско турне. Надяваме се да успеем да ги видим все пак на родна земя съвсем скоро и искренно се извиняваме на родните фенове за причиненото неудобство.

   Това означава отмяна на цялото събитие на 4 декември, под надслов "Thrash Before The Winter", на което трябваше да свирят още TERRAVORE, румънците BERSERKERS и MASS CONFUSION.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 30.11.2016 17:34:41 отговори + 0 0
манджа. Е до последния момент за билетиране така е. Хаха, за туй няма трашец/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 30.11.2016 21:24:56 + 0 0
Ми аз и мои другари отдавна се билетирахме, ама файда няма. Кой знае, може да има интернационален заговор срещу трашеца Що бе, и ние искаме нещо живичко - я германец, я бразилка, каквото даде Один! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 30.11.2016 11:28:02 отговори + 2 0
Грешният правопис също ли е по НЕЗАВИСЕЩИ от тях причини? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 30.11.2016 12:49:22 + 1 0
Ха-ха. Да! Не е виновен този, който не може да пише. Виновни са тези, които не са го научили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 30.11.2016 09:17:56 отговори + 6 0
Първо пропадна Necronomicon, сега Dust Bolt... Любителите на германски железарии като мене трябва да се помолят на Търлъчето да призове Один, та той да спаси поне Destruction / Nervosa. Все пак и трашърите сме що-годе хора Ех, що не съм, мамо, блекаджия - Mayhem, Dark Funeral, та и Батюшка. Мда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".