Концертът на FOREIGNER в София е утре

8 май 2018, 09:04 ч. 1330 / 4 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени часове ни делят от дългоочаквания концерт на легендарните музиканти от FOREIGNER. Точно на Деня на Европа – 9 май, в Арена Армеец великите рокаджии ще зарадват българските фенове с всички вечни класики на любимата им група – “Juke Box Hero”, “Cold As Ice“, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Say You Will”, както и хит номер едно “I Want To Know What Love Is”.

Непосредствено преди да влязат в залата, най-верните фенове ще имат възможност да разгледат и закупят оригинални фен артикули на бандата от специално обособените за целта зони.

Рок величията FOREIGNER ще излязат на сцената точно в 20:30 ч., когато ще започне и концертът. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени още в 18:30 ч. Всички, закупили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред „Арена Армеец“ ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата.

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online, както и в деня на събитието от касата на Арена Армеец. Цените на билетите са от 50 лв. до 80 лв. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Повече информация: Foreigner live in Sofia - Official Event.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Collins 8.05.2018 20:30:05 отговори + 0 0
Концертът на FOREIGNER в Русе е днес Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чудещ се 8.05.2018 13:45:54 отговори + 1 0
Не видях Мик и в клипове от концертите в САЩ от месец април, но присъства месец март в Канада.
Дано да не е нещо сериозно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ForeignerBg 8.05.2018 10:21:50 отговори + 3 0
Мик не е бил в Тел Авив 5 май и Букурещ 7 май - болен е. Форинър ще е без нито един от оригиналния състав
According to the local production company, Jones "did not feel well ahead of his scheduled Thursday flight, and after medical checks it was decided that he is not fit to fly." Hadran Productions said attempts were made to have the 73-year-old Jones join the group later, but his medical condition would not permit.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чудя се 8.05.2018 09:55:53 отговори + 2 0
Мик Джоунс що са го сложили на плаката, след като не участва в последните концерти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".