Концертът на HYPERBOREA в София ще бъде на 27 март

3 мар 2015, 10:45 ч. 628 / 4 3
пред./следв.

   Насроченият за 7 март концерт на HYPERBOREA в София ще се проведе с 20 дни по-късно - на 27 март. Причината е съвпадението на първата дата с гостуването на PHILM на Dave Lombardo. Мястото, началният час и входа за събитието остават същите - бар-клуб "Adams"; 22:00; 5 лв.

 

още за:

Hyperborea


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock'N'Troll 3.03.2015 14:12:15 отговори + 1 1
Да бяха казали, че някой от групата е счупил нокът, да го разберем, ама това... От друга страна, отпадна ми дилемата как да съчетая концерта им с този на Project Arcadia. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Real Metal 3.03.2015 11:30:27 отговори + 0 3
Що бре? Решихте да ходите на концерт на чужда група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ънтрю метал 3.03.2015 11:39:05 + 3 1
Що не? За да си трю НЕ трябва да ходиш на концерти на чужди групи ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".