Концертът на Ian Gillan и DON AIREY BAND в София на 4 ноември е разпродаден

1 ное 2016, 13:55 ч. 2036 / 6 3
пред./следв.

   "Sofia Music Enterprises" съобщиха, че предстоящия този петък, 4 ноември, концерт на Ian Gillan и DON AIREY BAND със Софийската филхармония е вече разпродаден. Събитието ще се състои в Зала 1 на НДК от 20 ч. Музикантите ще изпълняват песни от дългата кариера на DEEP PURPLE с оркестрален съпровод.

   Заедно с двамата легендарни членове на PURPLE като беквокалистка идва и певицата Amanda Somerville (AVANTASIA, EPICA, KAMELOT, KISKE/SOMERVILLE, TRILIUM). Специален гост на концерта ще е групата PAPA LE GAL, в която вокалистка е дъщерята на Ian - Grace Gillan

  В други новини, Ian Gillan и част от екипа му са вече в София. Датата в столицата ни е първа от предстоящото турне.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 1.11.2016 15:28:32 отговори + 3 8
Както каза Мартин Стоянов от Loud Concerts в едно интервю: Deep Purple и Лепа Брена. Това е схемата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Огин 1.11.2016 16:32:21 + 12 0
В неговия случай това са Горан Брегович и Helloween Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 1.11.2016 14:54:17 отговори + 2 7
Жалко, че така и не видях Пърпъл на живо, когато ни гостуваха, поне Иън Гилън ще мога да видя. Радвам се, че си взех билети, още когато излязоха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".