Концертът на MEGADETH в Пекин прекъснат след един час на сцената

6 окт 2015, 20:01 ч. 1878 / 6 6
пред./следв.

   Първият концерт на MEGADETH в Китай и първи от турнето "Dystopia" е бил прекъснат един час след излизането на бандата на сцената. По план групата е трябвало да изнесе два концерта в азиатската държава - на 6 октомври в Пекин и на 8 октомври в Шанхай. Първата от двете изяви е прекратена без време, вероятно от властите. Засега конкретната причина е неизвестна. Малко преди да слезе от сцената, след финала на парчето "Peace Sells...But Who's Buying?", Dave Mustaine се е обърнал към публиката с думите: "Благодаря, ви, че напускате, за да можем да дойдем да свирим отново."

   Поради наложена цензура, на MEGADETH се е наложило да изпълнят някои песни, като "Skin of My Teeth", само инструментално и да запълват забранени пасажи на други с удължени китарни сола. Освен това групата не е изпълнила някои от най-известните си песни, като "Holy Wars... The Punishment Due" и "Angry Again".

   Както вече ви съобщихме, 15-ият студиен албум на MEGADETH, "Dystopia", ще излезе на 22 януари 2016 г. Злополучно стартиралото турне, което включва Азия, Австралия и Европа, е в подкрепа на предстоящата творба.

 

megadeth-beijing-poster-2015

още за:

Megadeth


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ohoboho 7.10.2015 22:03:51 отговори + 1 1
следните песни са ги изсвирили като инструментали само

Skin o' My Teeth
Dawn Patrol
Poison Was the Cure
Cold Sweat
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шенраб Мибо 7.10.2015 15:56:16 отговори + 2 1
Дали е било инцидент или всички тези случки са добре разписани в договорите за инасяне на концертите в Китай?! За сега на официалните сайт и фейсбук страница на групата цари мълчание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо/FETUS RAPE 7.10.2015 13:39:27 отговори + 3 0
дееба и дръпнатите му бастуни.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 7.10.2015 08:12:06 отговори + 6 2
Какво да чакаш от овълчили се комунисти?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доб 7.10.2015 08:31:51 + 11 0
Пиле в сладко-кисел сос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дисидент 7.10.2015 09:00:25 + 7 0
комунистите винаги са овълчени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".