Концертът на MISFITS в София на 12 август се отменя

19 май 2016, 11:47 ч. 1597 / 12 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Преди няколко дни получихме известие от агенцията-представител на групата, че Misfits отменят всички европейски дати през месец август по семейни причини. Последвалите усилия от наша страна да запазим или пренасочим датата, останаха безрезултатни.

Притежателите на вече закупени билети за отмененото събитие могат да възстановят стойността им от 19.05.2016г. до 19.08.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:
- С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще ви се възстанови сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
- С наложен платеж или по банков път, моля изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да се възстанови сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември"58, където ще ви се възстанови сумата в брой.

Съжаляваме за причиненото неудобство и разочарование!

 

още за:

MisfitsLive & Loud


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SID 19.05.2016 20:13:49 отговори + 11 0
Ха! Данциг се връща - цената им се вдига! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 19.05.2016 18:10:16 отговори + 6 3
Няма Цонко - няма концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".