Концертът на Richie Ramone в София се отменя

22 фев 2019, 09:07 ч. 1158 / 5 0
пред./следв.

   От клуб "Строежа" разпространиха следното съобщение:

За съжаление, налага се да съобщим неприятната новина, че цялото турне на Richie Ramone се отменя по здравословни причини. Миналата седмица се е наложила хирургическа намеса и към момента не е ясно колко време ще отнеме възстановяването. До този момент ние, като организатори, бяхме на изчакване за информация дали се отменя концертът или се отлага за нова дата. От агенцията на изпълнителя ни съобщават, че преговорите за нова дата ще могат да стартират от есента - отново, поради неяснота относно нужното време за възстановяване. Поради тази причина сме принудени да отменим концерта, което означава, че ще върнем сумите за закупените от вас билети. В момента, когато през есента стане ясно коя ще бъде новата дата, ще пуснем билети наново.

Ричи и неговата генция се извиняват за отменянето на датите.
Казват, че ще направят всичко възможно да компенсират това при първа възможност.
Ричи твърди, че няма намерение да спира и че в момента в който се почуства в пълни сили и получи ОК от докторите си, шоуто ще продължи!

***

Връщане на суми за билети

*Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. Самото връщане на билети ще стартира от понеделник, 25.02.19., като ще бъде активно до 04.06.19., включително.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

***

Благодарим за разбирането.
Надяваме се да не останете с лош послевкус, и когато Ричи Рамоун се възстанови, отново да си закупите билети, което е изключително важно за сцената у нас. Благодарим ви, че сте били така съвестни да го направите. Ние също ще бъдем коректни към вас. Доскоро!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".