Концертът на ROTTING CHRIST е с нова дата - 6 март

25 фев 2022, 10:06 ч. 1509 / 6 8
пред./следв.

   Организаторите "BGTSC" разпространиха следното съобщение:

Преди минути получихме следното изявление от фронтмена на групата:

“Скъпи български братя и сестри,

Аз съм Sakis и с голяма болка трябва да Ви съобщя от името на ROTTING CHRIST, че неочакваното ми и в последния момент "за съжаление тежко" заболяване с Covid НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА практически и морално да посетя земята ви този уикенд и да проведем концерта си в София, както беше насрочено преди време. Вместо това бих искал да ви поканя всички следващата неделя, 6 март, когато планираме да направим адско шоу и най-важното: да се видим с всички вас след толкова дълго време!

Пазете си и бъдете винаги верни на духовните си братя и сестри. Това, което не ни убива, ни прави по-силни!“

Специалният концерт на ROTTING CHRIST ще се състои на 6 март, в столичния клуб „Mixtape 5“. Издадените билети важат без презаверка!

Ако новата дата не Ви е удобна, ще можете да върнете билетите си от утре, но не по-късно от 4 март от местата от които са взети.

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим. В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева..

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван.

!!! Моля, споделяйте това съобщение, за да достигне до всички, които правят планове за пътуване!!!

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


..... 27.02.2022 21:21:00 отговори + 0 0
Обичам Rotting Christ и харесвам BGTSC! Това е перфектната спойка за мен! Всички го знаят и залата ще е пълна! Ще е много жалко ако не се получи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HooLIvan 26.02.2022 08:32:24 отговори + 11 0
Да се оправи, от здравето по-важно няма, колкото и банално да звучи. Аз на 36, без сериозни странични заболявания, влязох в болница с двустранна пневмония миналата есен и видях наистина ужасяващи гледки... Пък който иска да вярва, че "няма вирус, пръскат ни отгоре" и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.02.2022 18:16:18 отговори + 4 3
Не ми се вярва да стане концертът на 6 март, ковида е шибан и не минава за 7 дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 25.02.2022 15:25:36 отговори + 4 4
Ще почакаме и сме там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 25.02.2022 11:15:14 отговори + 9 2
И на човека също му е много неприятно от факта, той вероятно е бил по-надъхан и от нас за този концерт! Живи и здрави, една седмица е само, не е като да го местят за август. Следващата седмица сме там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal Pro 25.02.2022 12:16:53 + 3 2
Е да и аз бях много надъхан за концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 25.02.2022 10:35:34 отговори + 3 5
Баси ... ще се чака! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 25.02.2022 10:55:16 + 6 2
Е само 1 седмица, до другата неделя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".