Концертът на SLAYER в София на 11 юли се мести в зала "Фестивална"

9 юли 2019, 10:31 ч. 10300 / 12 128
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Последният концерт на Slayer се мести в зала „Фестивална - Асикс Арена“

Легендарната блек метъл банда SATYRICON ще е специален гост на последния концерт на SLAYER в България!

Американските траш метъл титани Slayer ще свирят в София на 11 юли 2019г.! Шоуто е част от прощалното “Final World Tour”.

Поради очаквани значителни валежи в дните преди събитието 9 и 10 юли (вторник и сряда), дължащи се на силен фронт, който ще обхване цяла България, изграждането на сцената и цялата мащабна продукция по последния концерт на Slayer в Парка на Летище София, би било изложено на голям риск, като заедно с това се създадат предпоставки за голямо забавяне в началния час на събитието. С оглед създалата се ситуация с неблагоприятната метеорологична прогноза и опитът, който както самите Slayer, така и промоутърите имат с терените на парка, организаторите от EventEase и мениджмънтът на Slayer взеха решение в понеделник следобед, концертът да бъде преместен на закрито в зала „Фестивална“.

Всички билети важат без нужда от презаверка.
Зала „Фестивална“ - добре позната на меломаните, се намира в кв. Гео Милев, на ул. „Манастирска“ 35. Съоражението отвори врати под новото име „Асикс арена“ в края на 2017г. след цялостен ремонт. Част от реновирането на залата се състои в нейното добро климатизиране; изцяло подменени трибуни и добавени нови такива; повече и чисто нови тоалетни и други удобства. До нея се стига с автобус на градския транспорт с номер 72, като може да бъде достигната лесно пеша от бившия хотел „Плиска“ на „Цариградко Шосе“, което е комуникативно място и предлага множество възможности за предвижване. Съветваме ви предварително да се информирате за наличието на паркоместа в района, както и за условията за ползването им.

Програмата за концерта е както следва:
18:30 часа - отваряне на врати и допускане само на хора, притежаващи билети тип приоритетни и front of stage
19:00 часа - отваряне на врати за всички със стандартни билети
20:15 - 21.30 часа - Satyricon
22.00 часа - Slayer

Моля, запознайте се с останалите важни подробности за последното шоу на метъл титаните Slayer в София на 11 юли.
Веднъж влезли гостите нямат право да напускат залата. Ако все пак го сторят, няма да бъдат допускани обратно.

Категорично се забранява внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи и професионална техника за аудиo и видеозаснемане.

Забранява се влизането с обемисти раници и чанти, с размер надвишаващ 40x 42 см. На място, пред залата ще бъде обособена отделна зона за проверката и съхранението на личен багаж извън тези размери. На разположение ще е и гардероб срещу заплащане.

Не се допуска влизането на лица във видимо нетрезво състояние, както и на такива под въздействие на опиати и наркотични вещества.

Не се допуска внасянето на чадъри и остри опасни предмети като ножове и др., както и на бутилки и стъклени предмети.
Забранява се внасянето на оръжие, взривни материали и запалителни вещества.

Забранява се внасянето на всякакви храни и напитки.
Пушенето на всякакъв вид тютюневи изделия в залата е строго забранено, включително и ползването на елeктронни цигари.
Лица под 18г. трябва да бъдат с пълнолетен придружител .
Деца до 12 години влизат без билет, но с придружител и декларация, която ще им бъде дадена за попълване на място.
Съветваме хората, които ще доведат малки деца, да се настанят на трибуните в залата.

За приятното и безопасно изкарване на концерта, Ви молим да спазвате правилата. Ако те бъдат нарушени, охранителите ще се погрижат да напуснете залата (без възстановяване на сумата, платена за билета!).

Куфейте на воля, викайте „Slaayeeer“ и нека се забавляваме отговорно!

Последни Билети за последния концерт на Slayer в България, със специални гости Satyricon можете да закупите по следните начини:

Онлайн Билет от http://bit.ly/SlayerBulgaria/ от системата на PaySera/

 

На каса: само от Магазин на Тъмно /ул. Иван Вазов 13, София/
В системата на Ticketportal.bg и тяхните каси в цяла България - ОМВ, Booktrading, НДК и зала Арена Армеец.

Билети на място пред залата в деня на концерта, също ще се продават на цени от 95 лв. за редовен билет и 120 лв. за приоритетен достъп и зона пред сцена.

 

slayer



Коментари   (128)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DedoPanda 15.07.2019 20:24:44 отговори + 0 1
Надали ще видим скоро толкова яка група ?
Доста clean cuts се изнесоха от първите редици след първите акорди ????
Останалото е история...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бил 12.07.2019 19:00:27 отговори + 1 1
Ще бъда кратък.

Слеееееъъъъър Отличен !!!

Другото не коментирам, защото така. Бъдете здрави .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

santuco 12.07.2019 16:46:27 отговори + 2 1
На входа не допускаха хора във видимо нетрезво състояние, но вътре имаше барове на които предлагаха бира, уиски, водка и т.на. Сещате се Как се напиха зверски много народ. Тоалетните бяха вкарани вътре и изпаренията от тях се носеха в самата зала. Пълна порнография!!! Някой ден ако ме изберат милиони микроби ще умрат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 12.07.2019 08:45:44 отговори + 5 4
Дните преди концерта имах притеснения, но вече мога да кажа, че освен цените всичко останало беше супер!
Залата се оказа подходяща.
Страхотен концерт и подбор на групи, браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гълтащия пържоли(добре изп 12.07.2019 01:18:28 отговори + 11 6
Аз що си не сидях в къщи?
Ами поарчих 95лв за билет, 13лв за бургер, 6лв за бира дето я сипваха от кенче в пластмасова чаша, и три лева за шише вода.
Да правилно прочетохте три лева за шише вода.

За всичкото това получих:
Една артия формат А4 , туй билета за концерта беше.
Бургера беше убав, ставаше за ядене.
Озвучаване - към 15 пъти се местих, белким фана неакво место дето да не кънти. Сатирикон свириха при около 1.5 пъти по силен звук от Слеър.
В залата не се пушеше, но по едно време щях да набия близко сидящия идиот дето си навири джойнта и щеше да ме отрови. Махна се преди да го убия ритуално.
За климатизацията на залата се грижеше една сервизна врата на другия край на залата, полуотворена, гледах да съм наоколо за да има какво да дишам.
По едно време някакви зомбита я отвориха и се домъкна линейка. Съживяваха някакъв.
Добре, че оставиха вратата отворена, та оживяхме.
Слеър са си Слеър, те и във водопроводна тръба да свирят пак ще са си Слеър, но къде ви беше дъжда светкавиците, гръмотевиците, падащите жаби от небето и ниско прилитащия късен полет на визейр? За чий ви трябваше да проваляте концерта да го набутвате в тази строителна площадка?
Да залата не беше довършена.
Накрая Tom Araya, стоеше на сцената безмълвно няколко минути докато хората скандираха Слеееееъъъъър... Усещах го как му беше на устата да каже, да ви е** м*****а и тъпи организатори, но както човек на неговото ниво, той не си го позволи, просто каза само "Ще ми липсвате... Много! Довиждане!" и си тръгна. Бях готов да се разплача, вероятно и той...

Накрая един въпрос кви бяха тия галфони с едни раници закачени отпред и светещи гривнички по тях? Цяла вечер обикаляха като цветарки из навалицата.

Оттук насетне повече концерт в БГ НЕ!!!
Има достатъчно фестивали в Румъния, Полша, Чехия и къде ли не из европа. Мога да си го позволя финансово. Мога и в България да ви купувам прескъпите билети, но дайте ми поне 40-50% от това което получавам в чужбина като концерти за да имам стимул да ви плащам двойните и по някога и тройни цени за билети.
Три лева половинка вода.... Единственото място където съм пил по скъпа вода беше хижата под връх Монблан. Около 6 евро литъра.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


santuco 12.07.2019 00:26:09 отговори + 6 2
Нито групата, нито публиката заслужаваше това меко казано отвратително озвучаване. Аз съм потресен и силно разочарован! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К*р 11.07.2019 21:16:03 отговори + 4 2
Добре, не е съвсем така, открих още един вход ... малко е скрит, но има място, зверска жега е, но както и да е м*йн*т* му .. Slayer ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tom 11.07.2019 15:24:44 отговори + 6 1
Дано в погото сте толкова активни,както в коментарите си!Slayeeeeeerrrr Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.07.2019 15:01:09 отговори + 8 3
На мен билетъа в Златния кръг на Меноуор ми излезе 120 лв и това ми даде привилегията да гледам любимата си група как свири буквално на метри от мен. В хубава зала с дпбър звук и климатизация. Бирата и цената й няма да коментирам - българска бира по смъртно не пия, а и напоследък съм отказал алкохола. Отказвам и 2 лв да дам за половин литър вода, но бългатска бира - никога!
Сега ми казвате, че ако искам да гледам доврчера Слейър ще трябва да дам толкова пари, колкото дадох за да гледам Меноуор в "Арена Армеец", а най-вероятно ще бъда натъпкан като добитък в задушна зала със съмнителна организация и по всички вероятности отвратителен звук, който дори пред сцената няма да отличавам. Не, благодаря!
Братя и сестри метъли, да се надяваме това да не е прощалното турне на Слейър и да минат отнояо след година или две, но този път при по-човешки за тях и за над условия! Те ако знаеха какво се случва с концерта им, сами щяха да покажат среден пръст на организатора!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 11.07.2019 15:10:02 + 7 12
1. Кеф цена няма. Дали 90 или 120 все в г*з
2. След ремонта на Фестивална съм ходил само на спортни мероприятия и не е задушно. Вярно, че повечето хора лъхаха на чисто. Но е метъл концерт, МАМКА МУ. Да ви е*ба в метълистите. Лигльовци. Как пък никой не написа, че може да му духа на кръста и да изстине. Може даже да се притеснявате, че ще ви боли врата на другия ден. Оппп, забравих, че отивате да снимате с телефоните и затова се притеснявате за звука.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.07.2019 15:23:08 + 9 4
С цялото ми уважение към Слейър, уважавам и себе си и другите метъл фенове. Организаторите обаче явно не ни уважават и ни имат за риби. Дали ще са 95 или 120 лв, това са цени, които сами по себе си трябва да гарантират за КАЧЕСТВОТО и ОБСТАНОВКАТА на един концерт. Просто искам да си гледам Слейър, мама му, а кой ще снима с телефоните и кой не, не ми дреме, стига да не ми пречи да виждам... Но ако дам тези пари настоявам за добър звук и организация най-малкото, които ще ми гарантират добро изживяване. А да бъда натъпкан като добитък и задушна зала, в която едвам да различавам песните, поне за мен, не е "добро изживяване", а ПОДИГРАВКА. Както и подигравка с групата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 11.07.2019 15:54:00 + 3 9
1. Откъде знаеш какъв ще е звука и организацията преди концерта?
2. На предишния концерт на летището през 2012, звука хареса ли ти?
3. На какво ще прилича метрото, ако 5 000 кални метъли плъзнат по всички спирки?
4. На кой не пречат тия с телефоните, след като вече са мнозинство?
5. В предишен мой коментар ти сравних цените по години, чете ли изобщо и помислили?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 13.07.2019 01:07:54 + 1 2
Борис, любимата група на мрънкалото е меновар- кингс ъф метал, металс кингс, годс и прочие / като изключим гласовата дарба на вокала, детинската концепция и позьорските истории на групата са ясни. няма как да разбере разликата.Де гъдулка, де цигулка се казваше в един бг филм.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 11.07.2019 14:38:10 отговори + 8 0
Като дългогодишен фен бил на десетки концерти, а и познавайки се със сигурност с повечето тук спокойно си казвам, че лично за мен цената е прекалена. Да припомним на кратко цените от предишния концерт на летището за по 5 групи за два дена:
- Еднодневен билет: 65 лв.
- Двудневен билет: 109 лв.

Да, минаха 7 години, да, има инфлация, но това вече е несериозно.

P.S. Наздраве, Мастър!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Борис 11.07.2019 14:47:51 + 2 14
Колега, 2012 средната заплата в София беше около 800 лв. или билета е бил 8%. Сега е около 1500 лв. или билета излиза 6%. През 2002 на Академик билета струваше 15 лв. при средна заплата 200 лв. или около 7,5%. Ако на 30-40-50 години 90 лв. за билет ти се виждат много, търси вината в себе си. 1999 г. за Металика билета струваше 25 лв. или 50% от минималната работна заплата. Тогава стадиона се напълни. Сега ако струва 280 лв. представяш ли си мрънкането? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mor-Rioghain 11.07.2019 15:49:10 + 7 0
Царю, кой в тази страна получава по 1500 лв.? А и, София не изчерпва държавата. За мен, залата е по-добър вариант, обаче, любимата ми блек метъл група ще си мине без мен.
Със здраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 11.07.2019 15:57:16 + 0 11
Говоря за средна заплата в София, даже по данни на НСИ е 1 500 лв., без да броим парите под масата. Какъв ти коментара за билета на Металика през 1999 г. - 50% от минималната заплата. Тогава никой не мрънкаше, помниш ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mor-Rioghain 11.07.2019 17:14:20 + 0 0
Помня, че не отидох... За мрънкащи също бих могла да се сетя, въпреки че не познавам достатъчно фенове, които изобщо да са се интересували.

НСИ да бъдат така добри да пресметнат колко българи вземат *по-високи* заплати в чужбина, и защо. Не ми се проверява доколко включват получаващите *никаква* заплата/мизерни пенсии/помощи.
Само да уточня, че именно заради проклетата политика се отказах да следя сайта. И не знам защо, като причина за "мрънкането", трябва да се виждат само парите, като може да бъде *всичко*, свързано с този концерт, и "фестивалната ни култура" (ТМ), като цяло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо Пешо 11.07.2019 12:57:04 отговори + 7 2
Не се наядохте, розови свинки! За съжаление, няма да видя една от любимите ми групи...след две-три години, като правят пак прощално турне, може пък да се сетите да направите билетите на по-нормални цени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 11.07.2019 14:05:08 + 2 15
А най-нормални цени не щеш ли. Търкай талончета и пий бира от пластмасови бутилки, ние и без теб ще си изкараме екстра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 11.07.2019 12:24:40 отговори + 7 1
Гледал съм и двете банди, Сатирикон в чужбина, Слейър на летището. Искаше ми да се ида заради Сатир, това е най-великия фронтмен. Може би малко след него като класа е Микаел от Дарк Транкуилити. Но 100 лева няма как да дам, при положение, че нормалните билети за метъл събитие са в рамките на 40-50 лева. ОК, "прощално" за тази година турне на Слейър, направете ги 60-70.. Но сто лева не е сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 11.07.2019 13:31:31 + 1 4
На моя билет що пише цена 70 лв? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 11.07.2019 13:55:38 + 5 1
Ами ти си ранно пиле. Аз на този измислен организатор няма как да дам пари като ранно пиле. Сега цената е ясна - 95 лв за редовен билет на каса. По-близо е до сто, отколкото до 70, нали така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mor-Rioghain 11.07.2019 15:52:44 + 1 0
Когато беше по 70 лв., на билетите пишеше ли Satyricon? Невероятно добра комбинация... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 11.07.2019 12:11:08 отговори + 7 1
Кото иска да ходи и да се измъчва!! Пак ще дойдат и да се надяваме, че този път ще е от доказаните организатори и си разбират от работата! А това със слуховете, че летището е виновно го забравете! Пускат ги върлите ПиаРки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 11.07.2019 13:36:47 + 1 3
Слез няколко коментара по-надолу и отвори линка, който съм постнал и по нито един начин не съм върла PR-ка. И други мероприятия са правени там и всеки път има кал до колене. А сега си предатави, как викат инженерите от Discovery Channel да построят и укрепят сцена в тресавището, па макар и в деня на събитието да не вали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 11.07.2019 14:02:38 + 2 6
То ще е една мъка, направо ужас. Не знам как ще ги издържим тия Слейър. Чакай ги другия път и се надявай да са ти вдигнали пенсията. И мисли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 11.07.2019 14:27:07 + 7 0
НЕПиаРката, защо тогава го обявиха там? Ще ми обясниш ли?Сетих се, за щото за смотаняци и си мислеха, че ще продадат 20 хил билета и ще има е се тая колко ще им струва шоуто!
Жалки сте! Даже и времето се опитахте да излъжете!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бесен Викинг 11.07.2019 08:02:38 отговори + 8 4
Дори да го направят в общото мазе-бомбоубежище на нашият соц блок там сме ААААААААААААААААААААААА..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мм667 10.07.2019 18:47:22 отговори + 5 3
Не е добре, че фенове на Slayer се карат дали са по сандали или дали пият навън или ***** по стените, че тоалетната била 1 лев. Който е истински метъл прави това, дори и гол да е в погото, това си е негова работа.
Лошото е че в тази тъпа зала е задушно и няма пространство и си затворен все едно си на работа.
Малко упоритост на организаторите и можеха да вдигнат сцената на открито.
В Бг както винаги всичко е зле планирано.

Все пак концерта е утре и ще в якооо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Борис 11.07.2019 10:00:28 + 4 2
Колега, помнишш ли 2012 г. на летището каква кал беше. Представи си, че сега ще е почти същото, а сега си помисли какво ще стане в метрото след концерта. Кога започнахме да се притесняваме от задух или липса на пространство. За звук пък направо не ми се говори - какъв звук чакаш от Слейър, особено пък ако куфееш. За съжаление повечето идват за да снимат с телефона и ако имаше и салатки щяха да се кефят на макс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо Пешо 10.07.2019 15:57:48 отговори + 15 4
Аз лично Бойко-тирам този концерт и всички гладни мутри в тази скапана държава-заради цената естествено... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 10.07.2019 16:13:04 + 7 20
Стой си у вас и търси вината за мизерния си живот в политиците, а не в некадърноста ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

България- раят на мързелив 10.07.2019 16:17:59 + 3 15
На никой не си потрябвал! А ние отиваме цялото семейство, с благодарности на организаторите, за това че децата под 12 г. са безплатно, и ще съпреживеят с нас прощалното турне на титаните! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 11.07.2019 13:59:07 + 1 3
Много им е зор, че бойкотираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любопитен 11.07.2019 22:00:22 + 3 1
Пич, дано си оставил децата в къщи, че с тая тарапана и недостиг на тоалетни, не ми се мисли ако кажат "Пишка ми се" :-) А ако си взел децата, молим те, мини утри пак благодари на организаторите за добрата организация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 13.07.2019 01:26:48 + 0 2
Леле, тарапана било, такова не що не сме виждали никога и за шести път на SLAYER!!! Тенкю вери мъч, "пич", че ме светна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 10.07.2019 15:15:59 отговори + 12 24
Какво мрънкате бе, лигльовци. Когато сте прослушали Слейър е било на някой изпърдял ВЕФ и ви е пълнило душата. Сега вече сте баровци и не можело да се насладите на хубав звук във Фестивална, все едно вкъщи имате уредби за по 5-6 000 лв., а като отида на концерт 2/3 от метълите са по сандали или чехли и 3 лв. за бира е колосална сума, та трябва да излизате отвън да пиете трилитровки за по левче. Само мрънкане да има. Смешници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 10.07.2019 13:04:05 отговори + 15 7
А, не е ли задължително да сме и с изгладени панталонки и червени връзки?! Това концерт на Слейър, ли ще е, или комсомолско събрание?! *********************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TommyGun 10.07.2019 09:46:36 отговори + 15 2
Дреме ми, че бирата ще е 4-5-10лв, дреме ми и за цената, ама да ***** нещата с тва преместване, щото от небето щяла да падне малко вода, баси...Организаторите си изглеждаха яко съмнително още от началото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a fan 10.07.2019 10:34:42 + 14 2
Работата е там, че според краткосрочните прогнози на 11-ти вечерта няма да вали, даже дават разкъсана облачност. Проверено в 5 реномирани сайта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умник 10.07.2019 08:53:45 отговори + 30 3
Да ви кажа как практикувам напоследък с билетите, за да не се прецаквам. Ако организатори са BGTCS и Тангра - купувам винаги промоционални билети, от първите пуснати. Досега опита ми с техни концерти е само положителен. Ако организатор е някой от големите, пак купувам early bird. И да се скапе нещо, винаги мога да ги продам и да си върна парите, Например за Хилса тая година, повечето хора бяха доволни да си купят тридневен за 80, вместо еднодневен за сто.
А когато организатор е някой от от вече дънилите се смешници, не купувам билет до последно. Ако концерта пропадне или нещо в условията не ми отърва, просто не отивам. Ако концерта все пак има изгледи да се осъществи, търся билет от хора. Винаги има отказали се в последния момент, които са доволни да вземат поне нещо, вместо да им изгорят парите. Така всички са доволни.
Но билет на зелено за концерт на недоказан (или дънил се) организатор, който продава полулегално през съмнителни сайтове, НИ-КО-ГА.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 10.07.2019 01:23:30 отговори + 13 5
Офтопик: Забавно ми е как тази новина за местенето на Слейър за по-малко от ден е събрала почти толкова коментари, колкото трите репортажа за Хилс 2018 взети заедно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 10.07.2019 14:07:01 + 2 2
Но все още не е надминала броя коментари за Меноуър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 10.07.2019 14:54:59 + 4 2
Менъуор, а не Меноуър. Войната (war) 'уър' ли я произнасяш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умник 11.07.2019 10:55:37 + 1 2
Металика пишат детска книжка, това ще отвее всички останали събития. Те с който и свой телесен отвор да произведат звук, веднага става новина номер едно. Никоя новина не може да се мери с другите, щом идва от металицата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ко Речи? 10.07.2019 00:35:13 отговори + 20 0
Slayer имали лош опит от летището? Според мен много се кефеха 2012та.
120 лв билет в деня??? Тия полудяха съвсем!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 9.07.2019 23:36:19 отговори + 15 2
Предлагам да се оплачем на групата за обидното отношение на организатора!
Да обърнат внимание и те кой се ебава с феновете им!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cmonster 9.07.2019 23:01:33 отговори + 15 4
От всички зали в София, тази е с най-отвратителната акустика. Дори и вместо Том Арая на сцената да се качи Веселин Маринов и да си пее негови песни, никой няма и да разбере ако не гледа към сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 123 10.07.2019 12:10:28 + 2 1
Ами всъщност последно ходих на Dream Theater и звука беше добър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lily Bravo 9.07.2019 22:24:54 отговори + 5 3
Хайде пак в Гърция Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванко от Монтана 9.07.2019 21:51:00 отговори + 1 6
Как се казва спирката на 72 който спира до залата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.07.2019 22:54:24 + 8 0
Спирката се казва "Зала Фестивална". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal fan 9.07.2019 21:25:13 отговори + 15 3
И за 90 лв каква е тази грамота?!?!Събирам билети от 30 години такава простотия не съм виждал.Колко стотинки точно щяха да са на загуба ако бяха направили нормален билет,който да прилича на нещо...То бива дребнавност бива,ама чак такава оростотия не съм виждал никъде.Такива билети няма и на остров Тамбукту дето е модерно да си прибиеш кокал през джуките.Там да свирият Слейър местните по хубави билети,ще маправят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal fan 9.07.2019 21:15:08 отговори + 34 4
Това изнудване над хората до кога ще продължава.Целта на тая простотия е да пиеш бира от 4лв и нищо друго.Защо не изроди?5000 човека няма да излизаме от залата 4 часа,за да не си купим бира отвън на нормална цена.ТОВА Е РЕКЕТ.Метъла е музиката на бунтарите и на мислещите хора.С подобни тъпотии опорочавате всичко.И малко ли са ви 90 лв за билет?!?!В Сърбия цял фестивал с 20 групи за три дни е 40 лв.Ние сме метъли,а не сме ви дойни крави.Няма да ви стъпя повече след този концерт,докато не започнете да ги провеждате нормално.Трябва цялата публика заедно да бойкотираме тази,простотия.Слейър не са виновни и май-вероятно няма и да разберат пред каква простотия ще сме изправени,както и всички останали групи,които идват.Това че някой алчен материалист е решил да изкара кинти мен не ме интересува.Да кажем да на нормалността и да се противопоставим на рекета и изнудването на българският фен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 9.07.2019 18:43:31 отговори + 12 20
Само да питам , ощипаните госпожици, това ли предпочитате пред Фестивална?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTlR3CMqATzwmBvYC6uX-FOGIdHVn-bOfMl6YdY8mkvfDkZfNEzA
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 9.07.2019 18:59:05 + 10 21
Това искат. На "феновете" им дай повод да мрънкат. Половината мрънкачи сигурно изобщо няма да ходят на концерта - и да беше на стадион, и в Арена, и на летището и в друга зала да беше, пак нямаше да ходят.
Но всеки повод да мрънкат използват като за последно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

парци 9.07.2019 19:22:02 + 22 5
Искат да могат да дишат, както и да чуват и разпознават песните, които се свирят. Когато съм си платил билет за концерт на ОТКРИТО, сам за себе си съм преценил какви рискове поемам. За съжаление съм заплатил билет за концерт в БеГе. Всеки път след това сам се ритам отзад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.07.2019 19:57:09 + 5 6
Това да не е от последния Хилс?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 9.07.2019 20:28:25 + 8 2
Не, това е от последния "фестивал" в дупката до летището. Точно с участието на ВИГ SLAYER. Където миришеше на напикано куче, където имаше кал до колене, буквално, и в която кал, Йенс Кидман от Meshuggah си изгуби гуменката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 10.07.2019 11:00:14 + 3 1
По-добре е от дрънчащата и хлопаща отвсякъде Фестивална - акустиката винаги е била кошмарна и при последния ремонт за около 4 000 000 лв не се намериха 20-30 000 лв за нейното подобряване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

България- раят на мързелив 10.07.2019 16:07:38 + 1 5
Мрънкачите въобще няма да дойдат на концерта и на най- перфектното място, щом им пука повече за бирата и цигарката, отколкото, че може би със сигурност виждаме SLAYER за последен път на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

България- раят на мързелив 10.07.2019 16:36:52 + 1 5
Групите и преживяването беше епично, но се радвам, че няма да газим в същата кал, в която ако постоиш на едно място и буквално залепваш като в тресавище. Иначе благодарение на блатните свободни пространства се примъкнахме съвсем близо до сцената, но сега с цялото домочадие нямам желание да джвакаме в кал до кръста. Между другото понеже много хвалят румънските концерти- там пък са обратно на нашите фенове, изкупуват билетите още първия ден и масово ги предлагат на тройни, четворни цени, деца под 12 г.- правостоящи са с билети за възрастни, за разлика от тия лошите от ивeнтийз , които ги пускат безплатно, както беше и на концерта Тестамент, нищо че беше в клуб с перфектен звук за разлика от този на същата група 2012 г., организиран от Loud festival и на който песните бяха абсолютно неразпознаваеми поради "качесвото" на звука. А мрънкачите да оплакват собственото си жалко съществуване, истенските фенове ще се размажем утре от кеф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

батеМиро 9.07.2019 18:03:31 отговори + 19 0
Дано звукът бъде на ниво, че последният път в Студенски град беше пълна трагедия, беше и супер задушно а и всички си пушеха вътре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баба Яга 9.07.2019 19:36:02 + 11 1
Беше в разпадащата се зала на Зимния дворец, с некви химически тоалетни довлечени във фоайето, накрая изгаснал тока и станало мазало на излизане, добре, че се ометох малко преди края, та не хванах финалния "кеф". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 9.07.2019 17:01:35 отговори + 36 5
Тъжно за феновете и поредната черна точка за българските организатори на концерти. За толкова години и с толкова челен опит от цяла Европа от който да се учат още си ги правят същите тъпотии. Вече си ходя на концерти само в Румъния. От Варна до Букурещ е по-близо, клубовете са големи, звукът е качествен, почват на време, не ти разреждат бирата и не те цакат с количеството и обикновено и цената е малко по-ниска. Отиваш, гледаш си, кефиш се и си тръгваш с хубав спомен. Кога и в България ще стане така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Терзиев 9.07.2019 17:12:41 + 12 15
Когато, Цонко, стане отново кмет на Каварна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.07.2019 17:22:53 + 4 11
Амин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 9.07.2019 16:57:09 отговори + 10 0
Между другото, правилно ли съм разбрал, че Satyricon ще излязат в 20.15 ч. и ще свирят 75 минути?? А Slayer да ги чакаме около 22 ч.? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a fan 9.07.2019 17:26:03 + 10 7
Те и с Slayer свирят горе долу по толкова. Направо се чудя защо Satyricon не са обявени като ко-хедлайнери... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kerry King 9.07.2019 15:42:57 отговори + 15 2
Какво е "съоражение"? Искам да знам къде ще свиря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 9.07.2019 15:51:12 + 25 4
Кери местим ти концерта у Михайловград, че свириш у Кошарник на площадо.
На концерта ти че присъстват много от братовчедите на Дани Трехо.
Сега доволен ли си??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kerry King 9.07.2019 19:00:26 + 8 0
У Михайловград на площадо нема да свирим. Ако утре вали, нямате зала за четвъртък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВАНКО ОТ МОНТАНА 9.07.2019 19:28:44 + 10 1
Имаме бе бат Кети
Знаеш ли ква убава зала имаме.
Баш до кауфланда.
Свиририш кво свирили се спущиш като ястреб до магазини за едно кифте и студена бирица.
Целото Кошарник ви приветства бат Кери
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Там 9.07.2019 15:27:25 отговори + 18 16
Много смотани, не ми пука, РД имам, искам да ме удави дъжда на открит концерт на Слеяр, да мога да си пуша, да си повръщам, да се търкалям в кал, пръст... кото има там.. развалиха ми празника....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.07.2019 17:21:34 + 15 5
Ти това можеш и на Витоша да го правиш - и какво друго ще се спомняш след това, освен повръщаното? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.07.2019 19:27:28 + 15 2
Що да ходи чак на Витоша, може да се издрайфа в локва пред блока, да се овъргаля в нея и ето му пълен кеф без пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AK3 9.07.2019 15:19:46 отговори + 10 8
Безобразно и погазващо всякакви добри нрави и права! Всеки, който желае, може да ми пише мейл на office@zashtita.com с данните си и снимка на касовия бон, ще ги преследвам до последно, а адвокатската защита обещавам да е безплатна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Там 9.07.2019 15:29:22 + 5 4
Писах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нормалния 9.07.2019 15:34:13 + 14 2
Като гледам какви адвокати има и ме е страх да отида на лекар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лиско 9.07.2019 15:14:28 отговори + 7 2
Надявам се всичко да мине перфектно и да останем доволни.не може и не бива само да се вайкаме .SLAYEEEERR


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GUEST 9.07.2019 14:22:53 отговори + 31 5
За пръв път ходя на концерт организиран от тия смешници - и за последен. Пожелавам им бърз фалит, защото така бизнес не се прави - ясно е че истинската причина са малкото продадени билети - ако ги бяха пуснали на 50 лв - резултата щеше да е много по-различен - ама пуста лакомия. Сега трябва да си понесат последствията - защото хората които не искат да са в зала имат право да си искат парите обратно, а организаторите се правят на мишки и НЕ ДАВАТ, но съм убеден че ще си получат заслуженото зарди селския тарикатлък. Вие сте ЧАО драги ми смехурковци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 9.07.2019 13:16:27 отговори + 26 3
Орязани откъм звук и откъм пироефекти.
Беше ясно, че организаторите ще се провалят. Надменното им отношение, цените на билетите и добавянето на фен зона говореха ясно за това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

************* 9.07.2019 13:14:24 отговори + 2 5
След ремонта на Фестивална, вече под името "Аликс арена" капацитетът на залата е увеличен на 2270 седящи места с възможност да бъдат настанени до 6000 души за концерти и масови прояви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 9.07.2019 13:23:44 + 17 3
заличка за баскетбол с ниско таванче и отврат звук.. да ни е честито

http://academica2011.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=5
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нормалния 9.07.2019 13:32:55 + 5 5
oldschool и ти не си в ред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 9.07.2019 13:10:35 отговори + 27 1
Още нещо - с тази зала питам, отново без да се заяждам, ще има ли възможност за инсталиране и използване на декорите и пиротехниката, които групата използва за настоящото си турне, за да можем да станем свидетели на "грандиозното шоу", за което сме си платили? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 9.07.2019 13:07:54 отговори + 30 10
Ахахахахахаха! Аскинг Александрия от "Mixtape 5" ги преместиха да хленчат в "Универсиада", когато трябваше да бъдат в някоя ясла, а пък великани като СЛЕЙЪР - тях сега ще ги пренестят в някаква съборетина далеч, далеч от цивилизацията, при това на прощалното им турне! Поздравления!
Харесва ми да си мисля, че групи като Слейър единствено минават през нашата страна, колкото да покажат уважението си към своите фенове. Феновете са най-важни. Само така си обяснявам идването им при понякога мизерните условия, които им се налага да търпят. Ама така е Абсурдистан - Преслава и Галена "пеят" в Армеец, а от Слейър да му мислят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 9.07.2019 13:12:37 + 26 2
Какви фенове, бре, терлик?! За феновете са свирили през 86-та, сега свирят за значителен хонорар! И то си е едно мини турне из Балканите, където явно очакванията на организаторите не отговарят на реалността. В Гърция е същото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба ви! 9.07.2019 13:15:22 + 18 5
Гъзарена гърмеец е място в което специялно е проектирано за гаден и калпав звук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.07.2019 13:32:58 + 9 5
Залата е ремонтирана и изобщо не е порутена вече. Прегледайте снимките в нета. За звука - дано е по-добре, но съм била и на концерти във Фестивална с добър звук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 9.07.2019 13:51:22 + 23 2
Кой ти пее заради феновете , бе пич ?! В повечето случаи тези групи дори не знаят в коя държава се намират докато свирят, имат си хонорар, плаща им се, идват свирят и си тръгват....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.07.2019 15:16:27 + 12 0
Наистина, дреме им за феновете. Прощален концерт, ама не съвсем прощален, ама още по-прощален и така за пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба ви! 9.07.2019 17:14:18 + 1 6
Гъзарена гърмеец е място в което специялно е проектирано за гаден и калпав звук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.07.2019 19:29:56 + 8 0
Баба ви!, напиши го още един път, че два пъти е малко. Този път пробвай без правописни грешки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rage 9.07.2019 12:57:17 отговори + 11 1
Ей ****** се с тия цени на билетите.
Сега и на прекрасния звук в универсиада ще се радваме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 9.07.2019 13:08:30 + 15 1
Все пак, дано да е във "Фестивална", че ако е в "Универсиада", билетът от 95 лева трябва да включва и масаж на ушите през 15 минути! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_destroy 9.07.2019 12:54:09 отговори + 26 1
Имам някакъв билет от към края на 90-те, за фен зона е, за концерт на Моторхед във Фестивална. Шоуто тогава пропадна и не върнаха парите. Червен билет с черен моторен хед. След това никога не съм купувал билет предварително. Сега също не си купих. Ще дам 95 лева, като ИЗИСКВАМ концертът да е качествен! За 2 средни надници в България ИЗИСКВАМ точно това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.07.2019 13:13:11 + 20 2
Слейър че ще се представят подобаващо - ще го направят. Ама доколко ще им го позволят условията и организацията... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 9.07.2019 13:18:13 + 17 0
За тази цел се подписват договори от десетки страници /понякога и по-дебели/. Организаторът поема своите ангажименти, групата също. Лошото е, че пасивите винаги са за сметка на феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 9.07.2019 12:18:40 отговори + 31 11
ЧУТОВЕН ПРОВАЛ ! Естествено, че причината е почти нулевия интерес към събитието и тенденцията на цялостно очалгаряване и опростачване на клета майка България.....мъка, мъкаааааа.......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

teruns 9.07.2019 12:08:28 отговори + 6 25
Що за концерт е като не можеш да пушиш или идеш трезвен? След като има такива ограничения, защо не наслагат седалки и по една празна чинийка да събираме шлюпките от семките? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nadeto 9.07.2019 12:02:58 отговори + 19 6
Голямо прецакване!!! Организаторите - убихте половината кеф-голяма е разликата да слушаш навън и в убитата зала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

парци 9.07.2019 11:45:51 отговори + 13 6
Много добре си мислехме да отидем на концерта им в Румъния, точно заради подобни изпълнения... за чий си променихме идеята, да ни пита човек с приятелката ми? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нормалния 9.07.2019 11:49:00 + 14 13
Аз искам само приятелката ти да питам. Но пратете преди това снимка в цял ръст (евентуално). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

България- раят на мързелив 10.07.2019 16:52:37 + 1 4
И аз мислех за друг концерт на известна група в Румъния и скоро надали пак ще се замисля, билетите се изкупиха точно за две дена, след което масово румънските спекуланти започнаха да ги предлагат на четворни цени. Тия дни пуснаха допълнително билети и още не бяха свършили, когато румънците започнаха да ги препродават. И познавам хора, които напълниха гушите на спекулантите с чиста печалба на билет около 300 лева, за двойката обща 600.Честито на печелившите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 11.07.2019 09:46:40 + 1 1
Групата, за която говориш да не би да почва с "М" и да завършва на "еталика" ?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

България- раят на мързелив 11.07.2019 11:02:50 + 1 1
Тъй тъй, Мастер, не оспорвам качеството им на организиране на концерти и качество, обаче с тези билети е голяма галимация.Вчера пуснаха отново допълнителни бройки правостоящи, свършиха за секунди, на другия ден пак пуснаха , залата ли разтеглиха се чудя. И бесни спекулации от страна на мамалигарите, за което може и организаторите да не са виновни, ама им няма вяра нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 11.07.2019 11:30:54 + 0 0
Преди няколко месеца една приятелка във Фейсбук се хвалеше, че ще ходи на концерта на Металика в Румъния. Завидях и (естествено, благородно - ся, всеки знае, че да завиждаш на другарчето си рокаджийче или металистче, че ще ходи да гледа любима група е нещо много, много, много лошо ) щото както си личи и от ник-нейма, който съм си избрал, Металика ми е една от любимите групи. Сега обаче с тия неща, които ми разказваш и които чета май все повече почвам да се радвам, че не съм се вързал и набутал на шашмалогиите на братята-румънци ... То, не че и тук, в България наш'те спекуланти остават по назад, де- ама поне предпочитам, ако ми се наложи, в краен случай да пълня техните джобове (което дано разбира се никога да не става и да не ми се налага да опирам до техните "услуги" )... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 9.07.2019 11:36:27 отговори + 26 4
Знаех си аз, че билети не трябва да се купуват предварително.
Първо ме измамиха, че ще има фронт зона, за което ми взеха още 1/3 пари над нормалната цена, а после се оказа, че съм си купил единствено правото да вляза половин час по-рано, и няма да има никаква обособена фронт зона.
Сага се оказа, че няма да бъде на открито, а в зала, което идва със всичките му неудобства.
Организаторите може да имат своите доводи да променят условия и да мамят с допълнително заплатените услуги, но ако не си бях купил билет предварително сега тези неща просто нямаше да ме интересуват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 10.07.2019 00:46:45 + 2 2
Защо решихте, че няма да има front of stage? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 9.07.2019 11:36:23 отговори + 22 1
С водещ Кеворкян.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нормалния 9.07.2019 11:34:51 отговори + 15 7
Много щеше да ми е интересно какви щяха да са "коментарите", ако първоначално беше обявен за Фестивална и го бяха преместили на Летището. Или не. Щяха да са със съвсем малки разлики същите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Боб с надница 9.07.2019 11:29:49 отговори + 11 16
Брей, адекватно решение от промоутър в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 9.07.2019 13:29:44 + 1 21
А къде е адекватното в забраната да се пушат "безвредните" електронни цигари? Затова ли се набиха хората с пари за тях.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

наденица с боб 9.07.2019 13:48:43 + 21 1
Супер - тея "безвредните" смърдят на умрело Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 9.07.2019 11:18:25 отговори + 13 6
Ако нищо не се е променило в тая зала като акустика, а най-вероятно не е, това е ужасяващ вариант. Концертите на Kreator и Tankard през деветдесетте бяха отвратни, не се разбираше коя песен свирят хората... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a fan 9.07.2019 11:01:07 отговори + 5 2
Something's wrong here...
Uh oh, Bitly couldn't find a link for the bitly URL you clicked.
Most Bitlinks are 4-6 characters, and only include letters and numbers (and are case sensitive). Това излиза, като избереш линка за онлайн билети. Та по колко вървят в момента? За един приятел питам... Вече гледах Слейър на летището и така или иначе нямаше да съм там пак.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лудия 9.07.2019 10:49:27 отговори + 10 7
хахаха в та зала като сложат фронт стейджа , трябва задния ред да е във фоето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нормалния 9.07.2019 11:26:34 + 8 8
Ти в тази зала били ли си или си си просто луд? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба ви! 9.07.2019 10:49:13 отговори + 14 8
Вий!
А вий нормални ли сте бе?
Мановар в зала, слауер също.
Кво ви е да не сте се побъркали скоропостижно?
На нищо не прилича това вашето да знайте!
Баба ви семки тиквени си опече за тоз концерт ся де ще ги люпя?

У залата да ви прая шушлюпина?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Некъф 9.07.2019 13:31:08 + 5 7
Ако те маа дъжд като на първия ред на Хилса друго ше пелтечиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

некой 9.07.2019 10:48:38 отговори + 11 7
Съвсем нормално решение, след пълното фиаско на предишния концерт на Слейър и страхотната цена на билетите този път ! Подсилката със Сатирикон е има нема 200 човека макс.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 9.07.2019 10:43:11 отговори + 19 12
Сериозни ли? Прогнозата е за добро време!
Бахти подигравката! Първо Тестамент, а сега и Slayer! Тоя организатор по-добре да спре с концертите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хечко 9.07.2019 16:17:58 + 7 11
Този организатор е на ниво, ама нали трябва да мрънкаме... Айде хващай двулитровката и марш на тревата пред кварталния културен дом. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 9.07.2019 10:38:04 отговори + 17 17
винаги е по-яко на открито , ма като се сетя каква кал беше 2012-та браво на организатора, залата е ремонтирана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 10.07.2019 16:19:34 + 3 0
При ремонта не се направи нищо за акустиката въпреки, че не бяха нужни много пари - щеше да се оскъпи с по-малко от процент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 9.07.2019 10:34:45 отговори + 24 7
Да не би да няма достатъчно хора, а? Или... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".