Концертът на Steve Hackett в София се мести в клуб "Music Jam"

9 май 2019, 13:23 ч. 796 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на Steve Hackett на 31 май ще бъде с нова локация – клуб Music Jam!

Рок легендата ще подари на българските си фенове едно много специално шоу!

В своето турне Steve Hackett, водещият китарист на великата британска рок група Genesis, има голям брой клубни участия, защото самият той иска да е максимално близо до феновете си и атмосферата да бъде наистина вълнуваща. Ето защо концертът на легендарния музикант на 31 май, ще се състои в новооткрития столичен клуб Music Jam! Уникалната атмосфера на клуба, озвучаването и светлинните ефекти, единствени по рода си в България, ще допринесат за невероятното изживяване!

Всички закупени билети за зала 1 на НДК ще важат без презаверка. Те ще бъдат позиционирани в клуба, в зависимост от ценовите категории, спрямо приложената схема. Music Jam ще предложи на всички закупили билети за концерта в НДК едно питие комплимент. Разбира се, който не е доволен от смяната на залата може да получи повече информация за връщане на билета си, като се свърже с нас до 26 май 2019 на имейл адрес: sme@sme.bg

Ограничено количество допълнителни правостоящи билети, с цена 60 лева, са налични в мрежата на Eventim, както и на касата на Music Jam [поръчай онлайн].

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 9.05.2019 13:31:15 отговори + 17 0
Както и да се опитват да го извъртят (да ве, да- клубни участия, по- близък контакт с публиката- бла, бла...) причината по- вероятно е следната... Просто китарист на безспорно легендарна група като Дженесис, колкото и да е талантлив няма как да напълни зала 1 на НДК. Нито той, нито групата имат кой знае каква фенска маса в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".