Концертът на STRATOVARIUS - акцент във "Фрактура" тази неделя

11 фев 2011, 07:42 ч. 196 / 6 4
пред./следв.
На 13 февруари (неделя, 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на BLACK LABEL SOCIETY и TIMES OF GRACE. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат организаторите на конкурса "Jack Daniel's Battle of the Bands" и Светльо Витков, който ще представи новия албум на СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, и DVD-то на ХИПОДИЛ, РЕВЮ и КОНТРОЛ. Ще бъде излъчено интервю със STRATOVARIUS, както и репортаж от шоуто им на 23 януари в София. Освен това, ще си припомним какво се случи на концертa на ALESTORM в България. Клипове и концертни песни на DISTURBED, AT THE GATES, SYMPHONY X, RATT, DIO, ХИПОДИЛ, MURDERDOLLS, LIMP BIZKIT и JUDAS PRIEST ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Очаквайте в следващите издания интервюта и репортажи от концертите на DEW-SCENTED, MELECHESH и NILE.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.02.2011 18:06:42 отговори + 0 0
Много си е хубаво даже шоуто и вие,вместо да се радвате,че има такива неща сред масовия боклук,бълваш отвсякъде,винаги ревете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2011 16:47:40 отговори + 0 0
Хубаво гледай повторението на Фрактура по Диема тази вечер, 11 февруари, и пак си помисли за Дерис и Helloween Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2011 16:42:47 отговори + 0 0
Който не е гледал не е видял интервюто с Анди Кой какво намира за интересно е крайно субективно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RaDDo 11.02.2011 15:32:32 отговори + 0 0
Да да... Колкото имаше интервю с Анди Дерис предишната неделя
Това предаване тотално затъпя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".