Концертът на ТАНГРА на 1 декември се отлага за догодина

28 ное 2016, 22:08 ч. 1808 / 3 5
пред./следв.

   По-рано тази вечер ви съобщихме за коледен концерт на възродената група ТАНГРА в "Sofia Live Club" на 25 декември. Още през юни бе анонсиран големият "концерт на завръщането" на ТАНГРА, който бе насрочен за 1 декември в Зала 1 на НДК. Той обаче няма да се състои. Ето и съобщението за отлагането му:

Уведомяваме Ви, че дългоочакваният концерт на група „Тангра“ в зала 1 на НДК с обявена дата 1-ви декември се премества за следващата година. Причината е, че музикантите подготвят грандиозен, мултимедиен спектакъл, който изисква повече от предвиденото време и няма да бъде готов до първоначално обявената дата 01.12.2016 г. Ticketportal.bg ще върне парите на абсолютно всички, които вече са закупи билети за концерта на група „Тангра“ на 01.12.2016 г. в зала 1 на НДК.
* Всички онлайн плащания ще бъдат сторнирани и сумите ще бъдат възстановени по сметките, от които е платено.
* Билетите закупени от Билетен център НДК могат да бъдат върнати там.
* Билетите закупени от останалите обекти, с които работим или по куриер могат да бъдат върнати в централния ни офис: гр. София, ул. Цар Шишман №7, ет. 1 - Работно време 10:00ч. - 18:00ч. или като ни изпратите сканираните билети заедно с банкова сметка на info@ticketportal.bg.

 

още за:

Тангра


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Метал73 29.11.2016 17:18:59 отговори + 1 0
Цигания....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 29.11.2016 10:24:32 отговори + 3 0
Първо Ахат сега и Тангра отмениха концерти. То е ясно, че са групи с остарели послания, но някак си бизнес моделите на реюниън концертите се разпада. Декември месец се правят нак-големите печалби. След това хората се изтънели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 29.11.2016 12:04:10 + 3 0
Ами като необмислено решават да е в зала 1 на НДК така става ... то не е тайна, че цената й е такава, че отиват на загуба ако не продадат повечето билети.
Не знам защо им е подобна зала и какво е това изхвърляне ами не обявят нещо по-скромно и като се получи голям интерес да местят.
Големи групи идват и свирят в Микстейп, те решават че нищо по-малко от зала 1 няма да е и после издънка ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 29.11.2016 09:44:20 отговори + 3 0
Някои неща трябва да си останат в кашоните със спомени и топчета нафталин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лошо 28.11.2016 22:18:53 отговори + 10 1
Няма интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".