Концертът на THE BULLETS на 4 април прекъсна поради токов удар

7 апр 2008, 11:22 ч. 127 / 3 3
пред./следв.
Организаторите на петъчния концерт на THE BULLETS в клуб "Funkiss" в София "Go Citizen!" съобщават, че събитието е било прекъснато поради технически проблем. След изпълненията на групите от българска страна - BLANK GENERATION и LEEPRA DELUXE на сцената са излезли THE BULLETS, но е трябвало да слязат в началото на второто парче, поради токов удар, който е съборил вокалиста Shockin' Steve на земята. Музикантът е добре, а причините за инцидента се изясняват. THE BULLETS искат да дойдат отново, за да свирят в България, но още не е известно, къде и кога е възможно да се случи това. "Go Citizen!" благодарят, на всички които са присъствали, за разбирането. Те могат да запазят билетите си, за които ще има компенсация.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.04.2008 23:51:55 отговори + 0 0
Тея па кви са??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2008 13:08:45 отговори + 0 0
заазят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2008 11:48:14 отговори + 0 0
Shockin' Steve е бил shoked!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".