Концертът на TIAMAT в София се отлага отново - за октомври 2021 г.

20 ное 2020, 11:42 ч. 786 / 7 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Поради новото сковаване на света, TIAMAT отново са принудени да отложат концерта си в София.

Новата дата е 29 октомври 2021, а мястото остава същото - клуб "Mixtape 5".

Очакваме шведският култ със специална програма с песни от албумите 'Wildhoney' и 'Clouds'.

Точно с тях, още в началото на 90-те, TIAMAT се превърнаха в световна готик метъл институция.

29 октомври обещава да се превърне в незабравим за феновете на меланхолията, мрака и пътешествията в паралелни светове!

Билети с цена 45 лв ще откриете в системата на EpayGo.bg и Eventim.bg, както и на всяка каса на EasyPay в страната, но в самия ден ще бъдат по 55 лв

Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

Внимание - билети могат да бъдат върнати от 24 ноември (вторник) до 30 декември тази година!

На същите места ще се се продават и билети за 29 октомври 2021.

 

още за:

TiamatTmrCovid-19


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 22.11.2020 14:41:13 отговори + 1 1
Дано се състои. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 20.11.2020 18:59:54 отговори + 10 6
Оффф, мислех че тролчетата след загубата на "любимия" им Тръмп (първият от 30 години насам, който не успява да спечели 2-ри мандат), ама не се сетих, че сега ще продължат да тролят, че няма коронавирус. А дано да ви тръшне всичките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.11.2020 23:02:19 + 4 13
Ако мислещите и свободни хора сме тролове, както твърдиш, то тогава овцете, които ежедневно ги стрижат по масмедиите и социалните мрежи, какви са? А може би ти си платен драскач?

Има причина да не чуваш/четеш подобни на моите коментари в българското интврнет пространство - защото ни цензурират и ни трият, защото няма свобода на словото. Сещам се един новинарски сайт (български), където пак си пишат лъжи и манипулажии в статиите, но в коментарите будните хора (котио не са малко) си изписват цялата истина, понякога и с доказателства. Сещам се и за шепа български ютуб канали, които като по чудо още съществуват, които директно или не разобличават тази ковид измама. Там също се събират мислещи хора. Има и едон доцент, Мангъров се казва, дето всички масмедии го изкарват луд и шизофреник, докато в същото време боготворят разни фалшиви докторчета, доцентчета, прогесорчета, министърчета, измислени математичета, та чак до престъпници като Гейтс, Байдън (едно време беше Обама), Фаучи и СЗО. За тях или добро, или нищо! Нали?!

Но в англоезичното интернет пространство им е все по-трудно да трият и цензурират нашите коментари, а вече се задават и нови, свободни социални мрежи и сайтове за видео споделяне. Попадам на такива дори в канали, които нямат нишо общо с пЛандемията. Така че има надежда някаква! Утре ще започнат с масовото ваксиниране/чипиране и постепенно ще започнат да отнемат правата и свободите на тези, които не се ваксинират/чипират, докато не бъдат принудени сами да го направят за доброто на семействата си най-малкото (защото евентуално и рябота нвма да може да си намери човек, ако няма ваксина). А в някои страни ще бъде и задължително. Тогава започва истинския ковид цирк, истинската война. Когато чуеш за "новото нормално", това означава в превод "новия световен ред". Прочети малко, най-малкото за RFID чиповете и това как искат да чипират човечествот. Това далеч не е измислено от вчера или онзи ден, а от десетилетия...

Не вярвайте на масмедиите. Задавайте въпроси за всяка информяция, която ви попадне. Най-важното - мислете за себе си. Ние метъли ли сме, чалгари ли сме?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 20.11.2020 23:49:07 + 7 2
Терлика, айде поне тук да не се занимаваме с конспиратвни теориир а? Мисля, че на накои хора няма да им е излишно им сложат по някой чип в области от мозъка, в които е станало късо съединене... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 21.11.2020 11:52:21 + 5 2
Анти-терлик, лекувай се.
Всеки може да вярва на една или друга глупост. Ти вярваш и говориш огромен брой и всевъзможни глупости. Положението ти е много, ама много тежко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.11.2020 14:51:08 отговори + 5 21
А колко опасен е всъщност ковид-19 (ако приемем че съществува)? Дали ковид-19 не е по-малко опасен от сезонния грип (при положение че съществува) и дали всичката тазиистерия, масова психоза и неадкватни мерки в цял свят не дс излишни? А може би са с друга цел, която нвма нишо общо със здравеопазване, а по-скоро нечии финансови интереси? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вики 20.11.2020 17:50:13 + 9 4
Попитай лекарите в болниците, дали този вирус е измислица и дали е като сезонния грип. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.11.2020 14:45:16 отговори + 5 19
Така ще бъде и занапред - концертите ту ще се отлагат, ту ще се отменят. Заради едното грипче и измислените мерки. Има ли смисъл да се задава въпроса "къде е науката?" след всичкия този цирк? Каквото и да става, хора, не се ваксинирайте/чипирайте щом започне масовото ваксиниране! Именно това е главната цел на цялата ковид психоза!

И все пак ще попитам - къде е науката? Къде изчезнаха всички истински заболявания? Кой е Кари Мълис и що е то PCR тест? PCR теста надежден ли за диагностициране на каквито и да е заболявания? Защо не се правят аутопсии? Що е то "Събитие 201 (Event 201)"? Нима "хора" като чичко Бил Гейтс и СЗО мислят доброто на света? Отговорите на тези и на много други въпроси са там някъде...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 20.11.2020 12:20:45 отговори + 8 0
За съжаление почти всички концерти и турнета....и Хелоуин отпада пролетното турне... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".