Концертът на W.A.S.P. в София на 10 ноември се отменя заради коронавируса

15 юни 2020, 14:06 ч. 1729 / 7 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC съобщава: Концертът на W.A.S.P., който трябваше да се състои на 10 ноември тази година в столичната зала „Универсиада“ няма да се състои! Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 предстоящото турне “1984 To Headless”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата е прекратено!

От утре, 15 юни, до края на тази година започва да тече процедура за връщане на билети, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Бъдете здрави!

 

още за:

W.a.s.p.BgtscCovid-19


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 16.06.2020 06:56:05 отговори + 3 6
Момченцето с очната линия се уплаши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.06.2020 17:07:37 отговори + 10 2
Мвждувременно хората по света и у нас си протестират на воля и са живи, здрави, невредими. Защо ли. Защото яено на Големия брат не му върви ПЛАНДЕМИЯТА както на него му де иска и хората започнаха да мислят и да задават въпроси - най-лошия кошмат на всяко правителство. Ковид-1984! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.06.2020 17:09:45 + 4 4
Извинявам се за грешките, пиша от телефон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 16.06.2020 12:29:23 + 5 0
Да, то и аз ги лаех тези приказки вече 2-3 месеца и станаха ли нещата? Станаха. Между другото като се започнат пак навиране по дупките, следващите протести няма да са заради някой умрял, ами заради глад и така хората, съответно ще започват да си свалят правителствата и с право. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 15.06.2020 15:28:19 отговори + 10 3
Журналистчето от Тангра, SME и Eventease кога ще връщат пари? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 15.06.2020 14:53:08 отговори + 14 3
Е, няма такава скапана година! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 15.06.2020 15:57:28 + 4 8
Еми пандемията си е пандемия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".