Концертът на WHITEHORSE ще се състои днес, групата отменя концерт в Румъния, за да свири у нас

24 апр 2014, 10:42 ч. 290 / 5 1
пред./следв.

   Поради лошо стечение на обстоятелствата и проблем с буса на австралийците WHITEHORSE, концертът им насрочен за вчера, 23 април, ще се състои днес, 24-и, в клуб "Jet Rock". Началото е от 20:30 ч. Поради голямото си желание да свири в България, групата е отменила шоуто си в Букурещ, Румъния, за да може лайвът тук да бъде пренасрочен. Промяната води до отпадането на TRYSTH от участие, а като компенсация за неудобствата организаторите намаляват цената на входа на 10 лв.

whitehorse

още за:

WhitehorseUpyr


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bowie му майката 24.04.2014 18:47:49 отговори + 0 0
Респект за организаторите и групата!Пепи Бека и Loud да вземат пример. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".