Концертен филм за Nick Cave в българските кина на 5 ноември

3 ное 2020, 14:06 ч. 634 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Idiot Prayer: Nick Cave Alone - ексклузивно в киносалоните на Cinema City този четвъртък, 5 ноември от 20:00 часа

В годината, в която големите концерти на живо са мираж, меломаните, в частност феновете на Nick Cave и The Bad Seeds, ще могат да гледат ексклузивната прожекция на концерта „Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace“ във всички киносалони на Cinema City в страната - София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора на 5 ноември от 20:00 часа.

В концертния филм на Nick Cave са включени парчета като “Into My Arms”, “The Mercy Seat”, “Higgs Boson Blues” и “Girl In Amber”. Соло концертът на австралийския певец е заснет от носителя на международни награди, оператор Роби Райън (Фаворитката, Семейна история) и е превърнат във филм, който майсторски ни показва Кейв, изпълняващ музиката си акустично, на пиано в зашеметяващата West Hall в Alexandra Palace в Лондон.

Билети може да бъдат резервирани и закупени онлайн тук: https://bit.ly/CinemaCityNickCave

При посещение в киното, не забравяйте да спазвате правилата:
Носете маски
Спазвайте социалната дистанция
Възможно най-често дезинфекцирайте ръцете си

Моля ако не се чувствате добре, останете си у дома! Погрижете се за вашето здраве и това на околните.

От своя страна, в киносалоните на Cinema City следим и спазваме разпоредбите и инструкциите на Министерство на здравеопазването. Подробности може да откриете тук: https://www.cinemacity.bg/covid19/

Екипът на Синема Сити

 

още за:

Nick CaveCinema City


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".