Концертни кадри на BRUJERIA и GAMMA RAY - акцент във "Фрактура" тази неделя

11 яну 2013, 10:11 ч. 187 / 8 3
пред./следв.
На 13 януари ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SYBREED, ARSIS, BIFFY CLYRO и OF MICE AND MEN. В предаването ще бъде излъчен репортаж от изминалото шоу на маскираните екстремисти BRUJERIA. Ще бъде представено новото концертно DVD на GAMMA RAY. Освен това, ще бъде припомнено каквo казаха SCAR SYMMETRY при гостуването си на фестивала "Sofia Rocks 2012". Клипове и концертни песни на HELLOWEEN, ORGY, DIO, COLD IN DECEMBER, KANSAS, PAPA ROACH, LACUNA COIL и FEAR FACTORY също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто. Очаквайте в следващите издания интервюта с PAPA ROACH, PRIMAL FEAR и NICKELBACK.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".
Васко Катинчаров, Brujeria


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Агронома 18.01.2013 02:06:44 отговори + 0 0
като изключим гама рей, предаването беше пълна скръб, о брухерия са бахти некадърниците. искаме повече пърпъляги в ефир!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 11.01.2013 17:27:17 отговори + 0 0
02.06.2013 - DORO in KAVARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 11.01.2013 15:07:18 отговори + 0 0
GAMMA 'FUCKEN' RAY!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".