Концертният албум на RHAPSODY излиза на 31 януари

7 яну 2006, 14:12 ч. 166 / 7 1
пред./следв.
RHAPSODY ще издадат първия концертен албум в историята си на 31 януари чрез "Magic Circle Music". Дискът е озаглавен "Live In Canada 2005 - The Dark Secret" и съдържа около 60 минути материал, записан на 14 юни 2005 в Монреал по време на първата част от турнето на MANOWAR "Demons, Dragons and Warriors World Tour".
   "Live In Canada 2005 - The Dark Secret" ще бъде издаден в два варианта - стандартно CD и CD-пак в ограничен тираж, съдържащ албума с 5.1 съраунд звук, плюс бонус DVD.
   Ето и песните от "Live In Canada 2005 - The Dark Secret":
01. The Dark Secret
02. Unholy Warcry
03. Wisdom of the Kings
04. The Village of Dwarves
05. Erian's Mystical Rhymes
06. Dawn of Victory
07. Lamento Eroico
08. Nightfall on the Grey Mountains
09. The March of the Swordmaster
10. Emerald Sword
11. Grand Finale
   RHAPSODY ще продължат да изнасят концерти като специални гости и на втората част на турнето на MANOWAR "Demons, Dragons and Warriors World Tour" през тази година.

   Въпреки усилените слухове за гостуване на MANOWAR в България, до този момент каквото и да е било официално потвърждение за такъв концерт липсва.

още за:

Rhapsody


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


******* 7.01.2006 18:30:07 отговори + 0 0
super!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".