Концертният филм за COLDPLAY в кината "Арена" на 13 ноември

29 окт 2012, 15:46 ч. 322 / 6 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Една от най-популярните банди в цял свят се присъединява към програмата от концерти на кина Арена.

   COLDPLAY пристигат ексклузивно на 13 ноември от 20:00 часа в най-големите зали на кина Арена в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен като част от световната премиера на пърия филм за британската банда. Ангажираните с продукцията, oпределят филма като „кинематографичен рай“, намеквайки за последния хит на Coldplay “Paradise”. Продажбата на билети стартира от 29-ти октомври в цял свят. Билетите са на цена от 10 лв и могат да бъдат закупени от касите на кина Арена или директно от сайта на веригата www.kinoarena.com Coldplay Live 2012 е първият филм за групата в нейната девет годишна история. Той документира тяхното феноменално световно турне Mylo Xyloto, започнало през 2011 и видяно от повече от три милиона души.

   Режисиран от Paul Dugdale, работил по концертите на Adele в Royal Albert Hall и „The Prodigy's World's on Fire“, филмът показва най-вълнуващите моменти от концертите на групата, провели се на световноизвестните сцени - Paris's Stade de France, Montreal's Bell Centre и триумфалната сцена за групата „Pyramid Stage“ в Glastonbury.

   "Никога не сме се забавлявали така, както на турнето Mylo Xyloto. Почуствахме се наелектризирани от самото начало, отчасти защото се гордеем с музиката си, хареса ни атмосферата от готините LED гривни на феновете, пиротехниката, лазерите и всички останали ефекти, но най-главното бе невероятната публика, за която свирихме. С годините нашата публика става все по неразривна част от самите концерти. Те са енергични, шумни, пълни с емоция и наистина ни карат да извадим всичко от себе си и да звучим, както никога досега. Искахме да консервираме тези невероятни чувства и филмът направи точно това." Chris Martin

   Coldplay е световно призната група с един от най-разпознаваемите стилове в музиката, а хитовете им оглавяват класациите в страните от няколко континента. Тяхното глобално киносъбитие е подарък към всички верни фенове, които не са успяли да присъстват на живите изпълнения.

   Coldplay имат 55 милиона продадени записа, 7 Brits Awards, 5 MTV Music Video Awards, 7 награди ГРАМИ, 23 милиона Fans във Facebook, 8.5 милиона последователи в twitter и 3.1 милиона фена в Google+



coldplay live 2012, кино арена

още за:

ColdplayArena


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.10.2012 09:56:23 отговори + 0 0
Винаги съм се двоумял, лично за себе си, коя е най-гнусната група на света: Остава или Колплей? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.10.2012 22:47:40 отговори + 0 0
дали да пуснат филма на Найтуиш зависи и от продуцентите му/самата група. не става толкова лесно

не че като се появи новина за Имагинерум филм умниците тук не бързат да го оплюят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.10.2012 22:22:59 отговори + 0 0
Вместо тия глупаци ,да фанат да псунат филма на Nightwish.Поне ще е филм и ще има сюжет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".