KORN и рапъра YelaWolf с кавър на "The Devil Went Down to Georgia"

28 юли 2020, 18:50 ч. 667 / 8 8
пред./следв.

   Американската алтърнатив/ню метъл банда KORN записа кавър на класиката на THE CHARLIE DANIELS BAND "The Devil Went Down to Georgia". Може да го чуете онлайн чрез плейъра по-долу.

   Специален гост в изпълнението на парчето е рапърът YelaWolf. Песента се разпространява ексклузивно чрез "Bandcamp", като всички приходи от нея ще бъдат дарени на благотворителна организация, която помата на деца, загубили родителите си.

 

 

още за:

KornYelawolf


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анормален 31.07.2020 15:34:39 отговори + 1 0
Я всеки , който е възприел от раз всичко ново, де е излязло за времето си да сложи едно "Аз" като коментар!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Злорад Миронещев 29.07.2020 15:43:56 отговори + 3 1
Вие сериозно ли, господа и дами коментиращи? Корн смучат генерално, ама тия глупости с "това е метъл", ама "онова не е метъл" наистина ли ви топлят нощем? Спечелихте ли някоя интернет война? Накарахте ли някой фен на въпросната група да спре да ги слуша с коментара си? Музиката си е музика или те кефи или не те кефи, кво значение има в ква стилова рамка ще я облечеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 29.07.2020 15:18:12 отговори + 3 2
На ню-метъла просто са му сгрешили името някога (вече доста отдавна, между другото). Трябвало е да го кръстят не-метъл, и вече всичко щеше да си дойде на мястото. А така хората се бъркат, че става дума за някакъв вид метъл и се чудят защо правят дуети с рапъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гуца 29.07.2020 14:28:26 отговори + 0 0
YelaWolf е от по-кадърните и интересни рапъри. Тия инфантилизми да се плюе по всеки друг стил трябваше да останат някъде в началното, но явно бая народ ще си ги завинаги. Ах, толкова trve! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 29.07.2020 14:24:28 отговори + 0 0
Между другото metal музиката може да се смесва с класическа,барокова,ритуална,фолклорна...маршова и е уникално,стига да е аранжирано добре.А и едни Вагнер,Едвард Григ са си метъл по внушение...Но рапът не е музика в истинският смисъл....Нима диджеите са музиканти и композитори....едва ли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetalHeadbanger 29.07.2020 11:38:53 отговори + 1 2
Тоя ню метъл и тая група никога не съм ги разбирал.....Че и с рапуняк като гост.......Чиба... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 29.07.2020 12:18:22 + 1 2
Ози Озбърн като прави дуети с рапъри,никой не казва нищо,но щом е ню-метъл..ау,ужас,рапър.По-добре рапър,отколкото симфонии и оперети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

6i6i 29.07.2020 12:34:25 + 1 0
Е да ама Ози направи и песен с Елтън Джон. Ако и Коян направят с Елтън Джон - няма да ги плюя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".