KORPIKLAANI завършват работата по нов албум

11 ное 2010, 09:41 ч. 333 / 10 3
пред./следв.
KORPIKLAANI завършват работата по поредния си нов албум, който ще бъде издаден в началото на 2011 г. и ще носи името "Ukon Wacka". Дискът ще включва десет песни на финландски език, вкл. парчето "Tequila", посветено специално на феновете на групата от Южна Америка.
   Макар все още KORPIKLAANI да не са написали песен "Ракия", може да ни топли споменът, че през изминаващата вече година ги гледахме на родна сцена цели два пъти! През лятото - на "Kavarna Rock Fest" и преди по-малко от месец (13 октомври), на съвместен ко-хедлайнинг концерт с ELUVEITIE.

KORPIKLAANI, в з. "Христо Ботев", София, 13.10.2010

още за:

Korpiklaani


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 12.11.2010 09:07:33 отговори + 0 0
Е супер ;-))) Началото на 2011-та ще е доста веселяшко, с новите албуми на Turisas и Korpi ;-)))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 11.11.2010 12:27:31 отговори + 0 0
мда, ще се чака с нетърпение В едно от парчетата ще пее ето този пич, http://www.youtube.com/watch?v=kBNPwxZpov0&feature=related гласа му зверски мирише на алкохол, все едно е от бандата на емир костурица
лошата новина е, че и следващата пролет Паганфеста ще подмине България и ще се наложи пак да се ходи до Холандия... Но - Йеби га, както казват холандците, там сме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 11.11.2010 10:06:55 отговори + 0 0
Ако почнат да пият ракия ще стане интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".