Край на втората игра за концерта BELPHEGOR и VREID, започва трета

3 сеп 2010, 07:23 ч. 315 / 7 0
пред./следв.
След близо 200 участника в първата ни игра, в която раздавахме покани за предстоящия на 6 октомври концерт на BELPHEGOR, VREID и EMANCER (София, клуб "R.B.F."), във втората загадка своите отговори дадоха малко над 120 души. По-долу виждате имената на двамата щастливци, на които се усмихна късметът, а ако не сте сред тях, но бихте искали - на този адрес е вече активна третата ни игра, провеждана съвместно с организаторите на събитието "ShadowLand Music". Победители от втората са:
Величка Х. Господинова
Стоян С. Владимиров
   На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако някой види името си, но не е получил имейл, да се свърже с нас за уточнение.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".