Критиката съсипа дебютния филм на Slash като продуцент

5 окт 2013, 12:40 ч. 462 / 11 6
пред./следв.
Неотдавна китаристът Slash (VELVET REVOLVER, екс-GUNS N' ROSES) реши да поеме по стъпките на Rob Zombie, но не като режисьор, а като продуцент. За целта музикантът създаде и своя компания - "Slasher Films". Дебютният хорър на китарния герой - "Nothing Left to Fear" - тръгва по кината в САЩ този уикенд. Лентата вече получи първите си отзиви от критиката зад Океана и те са повече от съсипващи: "Разочароващ" ("New York Times"); "Повече от банален" ("Movie Nation"); "Почти негледаем" ("The Dissolve"); "Глупав" ("The New York Post"); "Нито един страшен момент на екрана" ("Los Angeles Times"). В "IMDB" филмът има рейтинг 4.6 от 10, калкулиран от гласовете на 204 потребители. Режисьор е Антъни Леонарди ІІІ, за когото това е дебют на малкото столче в дългометражното кино. В главните роли са: Кланси Браун ("Изкуплението Шоушенк", "Звездни рейнджъри"), Ан Хечи ("Дони Браско", "Шест дни, седем нощи", "Вулкан"), Дженифър Стоун и др. Заедно с Nicholas O'Toole, Slash е автор и на музиката към "Nothing Left to Fear".

   Остава ни утехата, че първият и единствен досега концерт на Slash у нас - през февруари тази година - съвсем не беше глупав и едва гледаем/слушаем.



nohting left to fear


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTF... 6.10.2013 14:10:13 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-10-05 16:55:17
Причината да направи филма е, че неговата визия за страшен филм е различна от масовия, продаваем и модерен страшен филм с кървища и визуално впечатляващи страхотии. Затова е решил да си заснеме филм по своите критерии. Негативните мнения показват, че е успял да не се хареса на тези, от които така или иначе е искал да се разграничи.


Ха-ха-ха... Това той лично ли ви го сподели, или го прочетохте някъде? Никога не съм разбирал феновете, които са склонни да приемат всяко ако, произлязло от музикалните им идоли, и разпалено убеждават останалите, как са от масовката, и нищо не разбират от високо изкуство :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2013 22:15:33 отговори + 0 0
Насечено лазене и разчекнати черни усти? Стига бе, това още ли се харесва на някой? Липсват ми 80-ките и 90-ките ужаси...Истинско дружно накендзване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2013 16:55:17 отговори + 0 0
Причината да направи филма е, че неговата визия за страшен филм е различна от масовия, продаваем и модерен страшен филм с кървища и визуално впечатляващи страхотии. Затова е решил да си заснеме филм по своите критерии. Негативните мнения показват, че е успял да не се хареса на тези, от които така или иначе е искал да се разграничи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 5.10.2013 13:33:02 отговори + 0 0
Не съм гледал филма и незнам дали е добър или лош. Обикновено около хората с пари винаги се въртят хора без пари, но с идеи, които някой друг да финансира. Вероятно случая е точно такъв. Слаш се е доказал като музикант със страшна сила. Сега май е решил да направи евала на някой приятел режисьор. ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2013 13:08:04 отговори + 0 0
Ами това премиерата да е на 4 октомври и още на 8 октомври да го пускат на ДВД и блурей - явно и те самите съзнават, че е боклук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.10.2013 12:57:55 отговори + 0 0
Трейлъра само стига да разбера колко е лош. Другия път по - добре. То не става от раз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".