KRUX - групата с членове на CANDLEMASS, ARCH ENEMY и ENTOMBED записва демо

16 окт 2005, 12:11 ч. 214 / 1 0
пред./следв.
KRUX - шведската супергрупа с участието басиста и лидер на CANDLEMASS Leif Edling, екс-YNGWIE MALMSTEEN вокалиста Mats Leven, барабаниста на ENTOMBED Peter Stjarnvind, китариста Jorgen Sandstrom (THE PROJECT HATE, екс-ENTOMBED/GRAVE) и настоящия китарист на ARCH ENEMY Fredrik Akesson, е влязла в студио, за да запише демо от три песни, които ще бъдат включени в предстоящия втори албум на бандата. Работните заглавия на парчетата са "Lex Lucifero", "The Big Empty" и "Devil Sun". Ако всичко върви по план, групата ще се върне в студиото през декември, за да започне записи за новата си творба, която се очаква в началото на 2006-а от неизвестен засега лейбъл.

   KRUX, които в момента нямат договор с никоя компания, издадоха едноименния си дебют през 2002 г. чрез холандския лейбъл "Mascot Records". През 2003-а излезе концертно DVD, плюс промо видеоклип към песента "Black Room".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".