KYPCK издават албума "Преступления против человечества", сменят името си и ще пеят на английски

26 юли 2023, 10:50 ч. 1160 / 14 6
пред./следв.

   Финландската дуум метъл банда, чиито песни са на руски език, KYPCK обяви, че ще издаде последния албум в историята си, озаглавен "Преступления против человечества", на 18 август. След това квинтетът ще остане в същия състав, но ще смени името си и ще започне да пее на английски език.

   В официално изявление групата коментира, че след нахлуването на Русия в Украйна, пълномащабната война която Кремъл води срещу съседната страна и терорът, който упражнява върху народа ѝ, правят съществуването на KYPCK в досегашния им вид неприемливо. За финландците към момента не е възможно да правят турнета в Русия, нито да продължат културните си връзки със страната по друг начин. Ето и част от обръщението на бандата:

Що се отнася до самата война, ние сме с Украйна докрай. Те са тези, които бяха нападнати, и водят жестока борба за това, което им принадлежи и винаги ще им принадлежи по право.

Като група и културна формация винаги сме се държали далеч от актуалната политика, но на 24 февруари 2022 г. границите ни бяха пресечени - това е шибана война. Става дума за живот и смърт, истина и лъжа, правилно и неправилно - правото да живееш като суверенна нация.

За онези откачалки и тролове, които повтарят пропагандата на руските държавни медии на някоя от нашите платформи, задайте си няколко въпроса: Коя държава нахлу в друга независима държава, започна война и постоянно нанася ракетни удари по украински градове, обстрелвайки жилищни сгради? Наистина ли президентът на Украйна, който е с частично еврейски произход, е нацист? Наистина ли Европа се управлява от сатанисти и наркомани? Наистина ли преглъщате всички тези глупости? Колко сте заблудени? Защо сега Русия застава на страната на други авторитарни режими? Защо независимите медии са заглушени, а използването дори на отделни думи вече е забранено? Защо сега руските спортисти са блокирани в повечето световни спортове, за нищо? Защо вашите творци и отделни граждани, които изразяват своята опозиция, са преследвани и хвърляни в затвора? И отново: кой кого нападна? Знаете шибания отговор.

За всички останали: За всички останали: приветстваме ви на борда на нашия останал път с новия албум. Обещаваме, че ще си заслужава.

 

kyrck



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 26.07.2023 21:43:26 отговори + 13 5
Феновете на Митрофанова, Копейкин и Курнела само дaват палци долу, ама не се афишират Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 26.07.2023 17:53:35 отговори + 12 6
И да добавят 'за Путлер' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MaxDamage 26.07.2023 19:28:46 + 9 4
Или Путкин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Янислав 26.07.2023 17:36:20 отговори + 5 5
Може да махнат последните две букви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alister Vale 26.07.2023 14:00:03 отговори + 18 13
Достойно! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 26.07.2023 11:39:30 отговори + 21 12
Браво!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".