L.A. GUNS на Tracii Guns си взеха вокалистка

6 окт 2011, 07:15 ч. 322 / 7 7
пред./следв.
Версията на L.A. GUNS на Tracii Guns привлече в състава си певицата Dilana Robichaux, добила популярност с участието си в риалитито "Rock Star: Supernova". Тя ще замести напусналия миналия месец фронтмен Jizzy Pearl. Според Tracii, вокалистката направо е "скрила топката" на музикантите, когато те са я прослушали и за това групата се е решила на такава сериозна промяна.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


yapo 6.10.2011 22:25:48 отговори + 0 0
Never enough! Между Dilana Robichaux и Jizzy Pearl бих избрал жената, по интуиция, защото не съм слушал нищо с Jizzy Pearl! L.A. Guns и/на Фил Луис правят страхотни концерти, особено в по-малки клубове, ъдето и традиционно свирят. Бил съм на няколко такива и прекарах страхотно, като и румънските проститутки с тях бяха атракция на самата сцена! По-скоро внесоха доза глем колорит, самите концерти бяха професионални, с добро свирене... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 14:19:16 отговори + 0 0
оф Лео Меси....кво искаш да кажеш със това истинските или фалшивите...в Каварна пяха със Фил Луис много ясно...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лео Месси 6.10.2011 14:08:57 отговори + 0 0
В Каварна кои пяха - "истинските" или "фалшивите" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 12:08:18 отговори + 0 0
Мацката наистина пее убийствено и може и да се получи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 10:30:48 отговори + 0 0
Cock rock без cock? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GlamFan 6.10.2011 09:51:41 отговори + 0 0
Трейси се омаза тотално вече! Има една група L.A.Guns и това е тази на Фил и Стив.
Дилана е убийствена певица, но в случая прави глупости....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bulby 6.10.2011 09:38:05 отговори + 0 0
Сега пък и жена, смех... За тази банда има само един певец и това е Фил Люис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".