L.A. GUNS планират нов албум за март 2019 г.

26 юли 2018, 00:32 ч. 573 / 4 0
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на L.A. GUNS Tracii Guns коментира промените в състава на групата и работата по следващия студиен албум. Както вече ви съобщихме, към групата се присъедини китаристът Johnny Monaco (екс-ENUFF Z'NUFF), на мястото на Michael Grant. Освен това, Tracii Guns съобщава, че Adam Hamilton, свирил като басист в L.A. GUNS от 2001 до 2007 г., се завръща отново, този път като ритъм китарист.

   Относно работата по следващия албум на групата, Tracii казва, че тя е към своя край. Престоящата творба ще се нарича "Wasn’t Tomorrow Great", ще съдържа 13 нови композиции, без кавъри и балади. Очаква се да излезе на пазара през март 2019 г. чрез "Frontiers Music". Guns разкрива и някои от заглавията на песните: "One More Season In Hell", "Gone Honey", "The Devil You Know", "Loaded Bomb", "Boom", "Rage".

 

l-a-guns 

още за:

L.a. GunsTracii Guns


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".