L.A. GUNS с концерт в Каварна на 6 май?

10 фев 2010, 06:32 ч. 777 / 7 48
пред./следв.
Според официалния MySpace-профил на L. A. GUNS с участието на фронтмена Phil Lewis, групата ще изнесе своя първи концерт на българска земя на 6 май в Каварна. Както знаете, по традиция в Морската рок столица на България на този ден се открива концертният сезон. Потвърждение от българска страна засега липсва, за място в разписанието на групата е обявен Градският площад.

Благодарности на: Атанас Костадинов


Коментари   (48)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AryanRocker 17.02.2010 21:58:53 отговори + 0 0
Metal, братле не бъркай кор музиката с метъл ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 17.02.2010 21:40:04 отговори + 0 0
Важното за постовете на Анонимен е, че е упорит.... и досаден. Хората се радват на "новината" - за съжаление все още непотвърдена - той продължава да налага групите си... Объркал си рейса, момче/момиче......Аз лично Ensiferum нямам намерение да слушам изобщо! Виж един Roxx Gang или Quiet Riot никога не е грешка. Да, ние сме си останали в 80-те и 90-те и там си ни харесва!!! А Мотли били зле..лелеее. ще ми изтрият пак "поста" - иначе ще ти кажа аз кой е зле.......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.02.2010 19:03:02 отговори + 0 0
Ей, бях я забравил тая новина... хауева, Aryan, човек, наеш колко процента от населението на България са фенове на Преслава? Знаеш ли, че Odd Crew не са и наполовина толкова известни? И знаеш ли, че са една от водещите метъл банди в България, може би най-добрата? Това колко продадени албума имат не говори за величие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 14.02.2010 18:32:17 отговори + 0 0
Анонимен, предполага се, че тук ще си приказваме хора, дато се кефим на групата. Не, че има нещо лошо да се изказват негативни мнения, но от хора, които са в час. А за групи като LA Guns много малко хора сме в час у нас. А хейтъри с лопата да ги ринеш.
Ще чуя Ensiferum и ако ми харесат ще си призная без бой))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 13.02.2010 09:00:53 отговори + 0 0
когато продадат повече от Ел Ей Гънс, тгоава ше се разбере дали са по харесвани или не, я кажи Ensiferum колко платини имат и за колко време са ги достигнали? Колко и какви места имат в билборд? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.02.2010 20:04:32 отговори + 0 0
Кой е казал, че всички мнения трябва да бъдат положителни ? Защо да не мога да изкажа мнение за, според мен, една ужасна група? А ако ти не можеш да намериш красотата в една убийствено скучна скандинавска група, ти си за съжаление. Чуй Ensiferum и ми кажи, че са скучна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glamfan 12.02.2010 15:52:12 отговори + 0 0
Всъщност единственото общо между LA Guns и GN'R, че създателя на първите Tracii Guns е свирил във вторите по някое време. GN'R започнаха като явление от най-висок ранг и след това, за голямо съжаление се омазаха тотално. Докато LA Guns продължиха да го правят и през периода, в който рокендрол беше мръсна дума. Хората, които не знаят кои са LA Guns са за съжаление.
Мачо метълите да си ходят по концертите на убийствено скучни скандинавски метъл групи. Аз не коментирам в техните новини. Що не си траят и те в тези, които ме вълнуват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 12.02.2010 12:21:22 отговори + 0 0
Това че е времето на метъла, няма спор!

..но аз лично се радвам като някой се сети да покани групи от този тип,защото точно това е музиката, която слушам най-много и с която съм израстнал.Не съм си представял такова нещо, което ме кара да се радвам.

L.A.Guns, Wildside, ,Roxx Gang, Warrior Soul, Guns N`Roses, The Cult, Tesla....Coroner ако щеш(най-великата траш банда за всички времена).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2010 09:38:00 отговори + 0 0
Отидох само на втората вечер /Blind Guardian, Edguy и Scorpions/ и трите групи се представиха страхотно. Ако на теб не са ти харесали, щото не слушаш такава музика, ок. Мотли са зле и заради тях пропуснах Dream Theater и Cynic на следващата вечер. "Реюниън" ? Това са групи, живели и творили вече повече от половин век. И те скоро отново ше напуснат сцената, което пък не отрича респекта ми към тях. Нови групи има ли? Такива, дето да слушат, явно има, ама такива, дето да създават? Не. Точно затова сега е времето на метъла, защото постоянно се появяват нови, амбициозни, талантливи МЕТЪЛ групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 12.02.2010 00:17:19 отговори + 0 0
Точно сега е вреемто на рока защото той се надигна и се разбунтува срещу цялата помия - Ratt, Krokus, KIngdom Come, Lynyrd Skynyrd и още мн други рок легенди създадоха албуми и направиха реюниъни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AryanRocker 12.02.2010 00:14:45 отговори + 0 0
Кат каза Едгей - мале как се осраха на каварна добре че мотли направиха силен концерт първата вечер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2010 21:59:43 отговори + 0 0
Муахах, това ако се казва обективно мнение. Изразявам градивна критика и ти ме наричаш чалгар, щот, примерно, слушам Amon Amarth ? Не нося обърнати кръстове, нося пентаграми, муахах. Атеист, нещо против? Не подценявам класическият рок. Алис Купър е един от най-любимите ми музиканти. Обожавам и КИС, Скид Роу, Деф Лепард. Днес не е времето на рока, обаче. Днес е времета на метъла и въпреки безкрайно да оценявам и респектирам какво са направили горепосочените и не Гънс групи, аз съм повече метълист, отколкото рокаджия. Напълно нормално е, ако се замислите. А аз класации на телевизии и списания не признавам, какво ми пука какво мисли редактора на списанието или тоя, дет пуска музиката по ВХ1? Слушателите не са особен повод за уважение, той и Кондьо има много почитатели, Тони Стораро и той, и Борис Дали и той... P., не исках да те убедя, че Гънс не струват, а че ти не можеш да ме убедиш, че струват.Сега ще си пусна Edguy и ще ви пожелая приятно прекарване на Каварна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 11.02.2010 20:48:08 отговори + 0 0
Доказателство че глема е жив беше в Ловеч на коцнерта на Докън, който не беше там просто не знае кво е упуснал .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 11.02.2010 20:46:18 отговори + 0 0
Пак L.A. Guns по добри от Dimmu borgir дет идваа миналата година, те L.A guns са банда с история два пъти по дълга от диму боргир и подобни жалки бандички ... време е глем рока да завладее България, опсвем RATT, трябва да дойдат Tigertailz (ноито се събраха), Danger Danger, Kix ....

Стига сме гледали вече комерс бандите, дай да заложиме на класиката.

а тез анонимните да не се обаждат ми д си слушат ню рок помиите и да пиашт в чалгарсктие форуми то там е мястото на хората с обърнатите кръстове ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dobry 11.02.2010 20:08:18 отговори + 0 0
Айде и RATT да вземат да дойдат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.02.2010 19:58:00 отговори + 0 0
ОЛЕ ХОРИЦАААА ЖЕСТОКО... тия с пантофите, които не са чували за гънс и мотли да мълчат... glam foo life! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 11.02.2010 15:00:55 отговори + 0 0
" .....за място в разписанието на групата е обявен Градският площад..." - бахти глупоста!!!
Плюс това датите и местата от официалния сайт на групата и тези в Myspace се разминават. По-склонен съм да вярвам на официалния сайт. Дано ме опровергаят ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2010 13:15:20 отговори + 0 0
Анонимний,изреждам ти само няколко постижения,доказващи,че Гънс са емблематична банда
-1,586,332 listeners в last.fm
-Appetite For Destruction- 18x Мулти-Платинен и то само за САЩ
-10 спечелени награди и още 11 номинации,измежду които за наградите Грами и American Music Awards
-Welcome to the Jungle-№1 Hard Rock Song of all time-класация на VH1
-Слаш-2ри най-добър китарист /след Хендрикс,ако не се лъжа/ според списание Time

Р. е абсоллютно прав.Не ти казвам да харесаш Гънс,а просто да разбереш,че имат следа в музикалния бизнес,а не са просто сбирщина дрънкачи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 11.02.2010 11:59:03 отговори + 0 0
ЕЕЕ -ЯКООООООООО!!! Аз това го мечтаех - ама що пак в Каварна бе хора... те Мotley едвам събраха хора там. Цонко е пич - ама да вземе да стане кмет на София!
А на всички които ни ги знаят - дгд! И да не идват пак по чехли като на Motley - още по-добре...
Айде и RATT да вземат да дойдат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Р. 11.02.2010 09:50:36 отговори + 0 0
Анонимний, като кон с капаци си друже.Гънс имат продадени 100 милиона копия.Дори и Аксел да не впечатлява с пеене, Слаш да има "просто добри идеи", а другите да са "посредствни и лесно заменими", то поне трябва да отчетеш факта, че са ЕМБЛЕМА (да, точно емблема) за GLAM музиката.Фактът, че ти явно се отращаваш от нея, не означава, че всички в сайта са като теб.Да, коментарите са за това - всеки изразява лично мнение, а аз уважавам мнението на всеки тук.И не, не успя да ме убедиш, че тази група не струва.
have a nice day.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2010 23:45:11 отговори + 0 0
Благодаря, г-н Дъф.

Г-н Гънс, емблема? Guns N' Roses не са нищо впечатляващо, нищо грабващо, нищо интересно, музиката им е чак дразнеща за моето ухо. Емблема на какво са в момента? На най-голямото неуважение, изразено към публиката, като караш хората да те чакат часове наред, че и понякога ги биеш? И че г-н Роуз е най-прехваленият вокалист на вселената, дължащ всичко не на красивия си глас, а на специфичния си глас. Който впрочем днес не става за нищо. Слаш има няколко добри идеи, интересни и разнообразни, но като цяло е просто още един добър китарист, нищо емблематично. Останалите музиканти в групата са посредствени и лесно заменяеми. Освен Matt Sorum, когото много уважам като барабанист. November rain е една наистина чудесна песен, поздравления, докарали са го до една. Don't cry и Sweet Child O' Mine сякаш се състезават коя да е по-противна и дразнеща от другата. Освен тези, имат няколко песни с леки мелодии и лесно-запомнящи се припеви /Paradise city ; Welcome To The Jungle/, което всъщност им носи голямата известност. Друго за Гънс не се сещам. Убедих ли те, че не можеш да ме убедиш в стойността на тази група? Честито на всички, които ще ходят на 6ти, аз ще се размажа на 27ми и ще се надявам и на Amon Amarth в скоро време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гънс Н` Росен 10.02.2010 23:00:53 отговори + 0 0
Анонимния,без да умаловажвам работата на изброените от теб групи,когато стигнат известността,ако щеш и емблематичността на Гънс ми звънни един телефон.Ако разбира се се случи някога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 10.02.2010 22:46:52 отговори + 0 0
Анонимен,няма да те коментирам и ще ти пожелая приятно изкарване на концерта на 27ми! Аз лично ще посетя НМА, за пореден път.

...с другите ще се видим на 6-ти
Слийз он дет се вика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2010 22:32:05 отговори + 0 0
Гънс Н` Росен - 2010-02-10 21:59:47
Анонимен - 2010-02-10 20:29:44
Точно пък за тия *ейове ше се разкарвам до Каварна. Нито тия, нито другите Гънс струват нещо.

Ти не струваш нищо,пендар такъв.

Ти слушаш тия никакъвци, пък аз съм педал? Муахах. Виждаш ли кой е човекът, дето те сочи отляво и отдясно на екрана ти? Вокалистът на Hypocrisy и Pain ? Тези групи струват си струват !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 10.02.2010 22:11:05 отговори + 0 0
Време ббеше за глем група в България ама баш истинска там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 10.02.2010 22:03:27 отговори + 0 0
За всеки влак си има пътници, чакайте си вашия.
И аз да си кажа, че при всяко отваряне на сайта и стартиране на клипа колегите от съседните бюра подскачаха на място и ме стрелкаха злобно с погледи )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гънс Н` Росен 10.02.2010 21:59:47 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-02-10 20:29:44
Точно пък за тия *ейове ше се разкарвам до Каварна. Нито тия, нито другите Гънс струват нещо.

Ти не струваш нищо,пендар такъв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2010 20:29:44 отговори + 0 0
Точно пък за тия *ейове ше се разкарвам до Каварна. Нито тия, нито другите Гънс струват нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2010 19:41:07 отговори + 0 0
Тея ми мязат на същите посерковци като Мотли :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 10.02.2010 19:36:14 отговори + 0 0
"Back" просто възстановява предишната страница, на която си бил, най-често от кеша на браузъра ти, трудно би било другояче.

"таман си бях надул Individual thought patterns и гръмна рекламата та ми развали кефа "
Нищо, важното е да отидеш на Гама Рей! ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 10.02.2010 19:31:10 отговори + 0 0
Ми при мен не е така. Поне като се връщам с back де. Много досадно тръгва с тоя звук, таман си бях надул Individual thought patterns и гръмна рекламата та ми развали кефа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 10.02.2010 18:59:56 отговори + 0 0
За сметка на това клипчето се отваря само веднъж в рамките на една потребителска сесия на сайта, т. е. - ако браузваш по вътрешни страници и после се връщаш на началната, вече няма да го има :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 10.02.2010 17:53:40 отговори + 0 0
Факта, че клипчето на заглавната страница се стартира автоматично при отварянето и, за мен лично е изключително дразнещ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 10.02.2010 17:29:20 отговори + 0 0
Интернет нямаш ли си?
Three members of the first L.A. Guns lineup, including founder Tracii Guns, were involved in the formation of the first incarnation of Guns N' Roses.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2010 16:55:37 отговори + 0 0
тия па кви са? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2010 15:11:47 отговори + 0 0
хайде, чакаме още и Изи, Дизи, Мизи, Бизи и Физи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 10.02.2010 15:11:44 отговори + 0 0
Якоооо! Най-накрая! Там сме!!! m/m/m/m/m/m/m/m/m/m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 10.02.2010 11:57:50 отговори + 0 0
Крайно време беше да се сетят и за тези банди !
Адски яко !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2010 11:42:09 отговори + 0 0
дебнат се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 10.02.2010 11:38:06 отговори + 0 0
Мда нещо мълчание за летните фестивали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


дъфф 10.02.2010 11:05:08 отговори + 0 0
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2010 10:29:09 отговори + 0 0
И при мен са далеч от предпочитана, но този факт ме разочарова На едни Sonata Arctica ходихме и толкоз... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 10.02.2010 10:15:50 отговори + 0 0
За мое щастие L.A. Guns са далеч от предпочитана група и най-сетне няма да ходя до Каварна за 6-ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shvepsa 10.02.2010 09:44:19 отговори + 0 0
Някаква информация(слухове) за Калиакра Рок Фест?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 10.02.2010 08:59:23 отговори + 0 0
най добре да викнат и двете л.а.гънс на куп та цирка да е пълен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


LostSoul 10.02.2010 08:54:57 отговори + 0 0
Immortal на Trash Till Death, ще дойдат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 10.02.2010 08:05:31 отговори + 0 0
А Immortal кога ще дойдат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 10.02.2010 06:38:27 отговори + 0 0
ее тия хора май искат тая година да ни разорят... жалко,че ми е толкова далече иначе веднага отивах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".