LA MUCHEDUMBRE са готови с дебютния си албум

21 яну 2008, 16:33 ч. 207 / 2 1
пред./следв.
Ска-пънк бандата La Muchedumbre е вече напълно готова със своя първи албум озаглавен "Куче да умре". CD-то съдържа 14 авторски парчета с общо времетраене около един час и ще бъде представено на 26 януари в столичния клуб "Backstage", където участие ще вземат и варненците с близо 15-годишна история JUST A PRODUCT. Само тази събота дискът ще може да бъде закупен на промоционална цена от 7 лв., след което цената му ще бъде 9 лв. За момента "Куче да умре" може да бъде купен от онлайн магазина на www.hcspirit.com или "Skalp Records" – www.myspace.com/skalprecords, а в най-скоро време ще се появи и по музикалните магазини. Три парчета напълно безплатно могат да бъдат изтеглени от тук.

още за:

La Muchedumbre


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BAsh maisora 22.01.2008 22:39:45 отговори + 0 0
Евалата момчета вие сте най-добрите на балканите !!!!

Респект, наздраве и да умре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".