LA PLEBE идват за нов концерт в София на 9 юли

29 юни 2010, 13:50 ч. 275 / 6 1
пред./следв.
"Tangra Mega Rock" разпространиха следното съобщение:

   Любимите ни муцуни от Сан Франсиско отново ще ни навестят, за да взривят столичния клуб "The Box" в петък - 9 юли. Продуцираната от Billy Gould от FAITH NO MORE шайка завърши с него записите за предстоящия си нов албум, но сега излита от студиото, за да тръгне по прашните пътища на Европа. В групата има много мексиканци и само един аржентинец - Адам, но всички заедно гледат мачовете от Световното по футбол и съответно, софийският концерт от турнето им се пада в почивен ден за турнира - петък, 9 юли, точно преди финалите. Шоуто в клуб "The Box" започва точно в 20:30, като първи на сцената ще се качат PERFECT SKIES (бившите CATALYST), след това мощните C4 и накрая - LA PLEBE! Билетите ще се продават само на входа - на супер промоционалната цена - 10 лв!!! LA PLEBE имат специално място в историята на "Tangra Mega Rock", защото оглавиха историческия първи концерт за старта на радиото през юни 2006! Новото шоу се организира съвместно от "Tangra Mega Rock" и "Аларма Пънк Джаз".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тонката 29.06.2010 14:41:26 отговори + 0 0
Еваларкааа... Изключително приятна новина! Тия и сто пъти да дойдат тук - сто пъти ще ги гледам... особено подгряти от Чико и ко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".