LACRIMAS PROFUNDERE разкриха подробностите за новия си албум

22 мар 2010, 08:48 ч. 122 / 1 1
пред./следв.
LACRIMAS PROFUNDERE ще издадат новия си албум "The Grandios Nowhere" на 30 април чрез "Napalm Records". Продуцент (отново) е John Fryer (HIM, NINE INCH NAILS), а обложката, която виждате по-долу, е дело на Niklas Sundin от DARK TRANQUILLIT. Ето и списъка с песните:
01. Be Mine In Tears
02. The Letter
03. Lips
04. I Don't Care
05. Her Occasion Of Sin
06. A Plea
07. Not for Love
08. The Fear Of Being Alone
09. My Little Fear
10. Side
11. Dead Heart Serenade
12. No Matter Where You Shoot Me

Bonus tracks (digipack only):
13. All Is Suffering
14. Of Words And Rain
   В други новини, групата се е разделила с басиста Peter Kafka. Причината е, че той е твърде зает с останалите си проекти и не може да се съсредоточи върху LACRIMAS PROFUNDERE. На първите си предстоящи шоута бандата ще използва услугите на сесиен четириструнник.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metallica fan 22.03.2010 11:33:17 отговори + 0 0
За мен това е една много добра група, която обаче е недооценена. Затова им се налага да се изявяват предимно като подгряваща група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".