LACRIMOSA: "И този път няма да можем да посетим България"

30 апр 2009, 19:45 ч. 238 / 4 4
пред./следв.
Преди броени дни ви съобщихме, че след издаването на новия си албум "Sehnsucht" на 8 май, LACRIMOSA планират голямо световно турне, в което ще се включат и държави от Източна Европа. В завършило съвсем скоро телефонно интервю с лидера на групата Tilo Wolff "Metal Katehizis" имаше възможност да го попита лично дали има шанс да гледаме LACRIMOSA в България в близко бъдеще. За съжаление, отговорът беше отрицателен. Tilo спомена, че в миналото е имало разговори за това и изрази надежда, че рано или късно ще ни гостува...
   Очаквайте скоро на KATEHIZIS.COM пълния текст на интервюто ни с LACRIMOSA по повод "Sehnsucht".

още за:

Lacrimosa


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Spirit 2.05.2009 00:45:21 отговори + 0 0
Едва ли Тило ни е отрязал. По-скоро или не са им предложили добра оферта, или никаква. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мизантропия Лакримоз 1.05.2009 13:55:00 отговори + 0 0
Е, и този път ще гризнем бахура... Добре че още сме подмокрени от САБАТОН и ни държи влага... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 30.04.2009 23:03:48 отговори + 0 0
Е,що така гадно ни отряза Какво сме му направили,че не иска да ни чува (( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.04.2009 21:09:19 отговори + 0 0
;-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".