LACUNA COIL се разделят с китариста Marco "Maus" Biazzi

14 яну 2016, 23:03 ч. 544 / 1 1
пред./следв.

   От лагера на LACUNA COIL разпространиха съобщение, че се разделят с китариста Marco "Maus" Biazzi. Причината е, че музикантът иска да се посвети на други проекти. Раздялата е приятелска и двете страни си пожелават всичко най-добро след 17 години съвместна работа.

   В момента LACUNA COIL са в студио "BRX" в Милано и работят по записите на следващата си студийна творба, със заглавие "Delirium". Албумът ще излезе през май 2016 г. чрез "Century Media". Това е първо издание на LACUNA COIL с новия барабанист - американеца Ryan Blake Folden, който пътува с бандата от 2012 г.

 

lacuna-coil1



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 15.01.2016 19:12:59 отговори + 2 1
От тези приятелчета нищо не остана вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".