LACUNA COIL започнаха записите за следващия си студиен албум

11 сеп 2013, 12:05 ч. 189 / 1 6
пред./следв.
LACUNA COIL са влезли в студио с продуцента Jay Baumgardner (P.O.D., SEVENDUST, EVANESCENCE, PAPA ROACH), за да започнат записи за новия си студиен албум, който ще бъде издаден в началото на 2014 г. от "Century Media Records". Всички от групата споделят, че са приятно развълнувани, като, според фронтдамата Cristina Scabia, още от първите дни в студиото вече "се случва магия".
Lacuna Coil Sofia

още за:

Lacuna Coil


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Psychosocial 15.09.2013 15:25:56 отговори + 0 0
Ами явно имаш нужда да си изкараш комплексите, понеже не става въпрос за конкретна вокалистка, а за всички "жени-вокалисти" (както ги нарече). Няма нищо лошо , че дадени вокалистки не ти допадат, но ти се обърна срещу цял пол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 13:50:44 отговори + 0 0
Няма нужда да пея по-добре от някой, за да му харесвам пеенето или не
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Psychosocial 14.09.2013 21:39:42 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-09-12 09:40:13
Жени-вокалисти, откажете се! Дори и инструменталната част в групата да я бива, мадамите осират всичко с гласовете си. Или да пеят като пичове, или да сформират поп банда...

Ти случайно да не пееш по-добре от тях? Чесно "пич", егати и изказването. Като не ти харесват женските вокали, ми не слушай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2013 08:12:30 отговори + 0 0
Да, тук си прав...Има голям чар използван правилно...Като например Roxette. А именно Шарън е най-лошия пример, който можеше да дадеш. Приятна музика, а онази квичи ли квичи. Анджела и Доро са единсвените, които съумяват да пеят като пичове без лигавщина. При Таря също се получава. Защото в рока и метъла, според мен, е важно да пееш не как да е, иначе се губи смисъла и стават поп вокалисти с метъл и рок инструментали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Psycho_666 12.09.2013 12:23:13 отговори + 0 0
Кристина си е една от много много добрите вокали...
Редом с Таря Тутуруткинен, оная мадама от Arch Enemy, Шарън Ден Адел и т.н. сформират малка сладка елитна групичка от супер каки...
Недей да скачаш срещу жените вокали, щото си в огромна грешка. Женския глас има огромен чар, използжан пражилно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.09.2013 09:40:13 отговори + 0 0
Жени-вокалисти, откажете се! Дори и инструменталната част в групата да я бива, мадамите осират всичко с гласовете си. Или да пеят като пичове, или да сформират поп банда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".