LADYTRON ще бъдат съпорт на DEPECHE MODE в София

2 яну 2009, 13:49 ч. 297 / 10 4
пред./следв.
На MySpace-страницата на британската група с българско участие LADYTRON могат да се видят датите, на които бандата ще бъде съпорт на DEPECHE MODE на Балканите. Те са 16 май - Букурещ, 18 май - София, 20 май - Белград и 21 май - Загреб. Както знаете, DEPECHE MODE ще осъществят второто си гостуване в България именно на 18 май по покана отново на "Sofia Music Enterprises", като досега имената на съпорт бандите не се споменаваха. Ясно беше, че това ще са една чужда и една българска група. Първата е ясна, очаквайте останалите подробности за събитието в рамките на "Tuborg Green Fest", когато станат известни.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вайъшвили Лейтърадзе 3.01.2009 10:55:58 отговори + 0 0
Що, бре, кво им е на ladytron!? Хрупкави са. А нашата Мира е сладур и половина. :цунк: :сърчице:
Къде-къде по-свежа глътка въздух ще са от това недоразумение, което има наглостта да се нарича Нова Генерация в момента. Защото при всяко положение те ще са подгряващите от българска страна. :нацуп:


Всъщност, ако има спектакъл, който грам не се нуждае от подгрявка, това е този на the pesh. :ококор:
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darksorrow 2.01.2009 23:40:07 отговори + 0 0
omg... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 2.01.2009 22:46:02 отговори + 0 0
Какъв ужас.. Защо точно тия умряли девойки ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 2.01.2009 15:05:17 отговори + 0 0
Супер, но ми е точно преди матурите, а и съм от Вн. =] Да се изкефите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".