LAIBACH обещаха двучасов концерт и изпратиха видеопоздрав на феновете си у нас

15 май 2014, 10:40 ч. 1112 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Легендарните словенци Laibach пристигат у нас освен със специално подготвено визулано шоу и с лайв от минимум 2 часа. По време на концерта им, който ще се проведе на 21 май, в Sofia Live Club, феновете на групата ще имат уникалната възможност да се сдобият с книгата Spectre Party Book.

Spectre Party Book излиза с релийза на новия едноименен албум на Laibach. Идеята се ражда от желанието на бандата да създадат международно Парти движение, чиито последователи да се включат в мисията на словенците да превърнат света в по-добро място. Книгата съдържа 32 страници, основните тезиси на движението Парти, текстове на песни и регистрационен код. Всеки, закупил си книгата Spectre Party Book, има възможността да се присъедини официално към Парти движението, което му дава достъп до лимитирано съдържание и информация, получавани лично от Laibach.

Част от мърчандайза ще бъдат и официалните тениски и стикери на турнето Spectre, както и любимите на всички фенове метални значки Volk.

Броени дни преди премиерата на Spectre в България, организаторите от DS Music и столичният клуб „Neu!Berlin” организират на 17 май подгряващо парти за истинските фенове на групата. По време на партито ще се състои и първата официална публична прожекция на съпътстващите видеоклипове и визуални материали и откъси от отминали концертни изяви на Laibach. Двама щастливци ще имат възможността да спечелят и покани за предстощия концерт на Laibach в Sofia Live Club. Ще звучат песни както от новия албум, така и почти всичко от прeдишните им албуми. Ще бъдат представени и други групи от Словения, NSK и вдъхновени от Laibach артисти от различни краища на света.

Повече информация за подгряващото парти може да бъде намерена на: https://www.facebook.com/events/673651316016275/

Билетите за концерта на Laibach са в предварителна продажба в касите на EasyPay в страната, онлайн през мрежата на ePay.bg и TixGate.com, а в деня на концерта – и на входа на Sofia Live Club. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

Повече подробности около концерта и афтърпартито на Laibach в София ще бъдат оповестени съвсем скоро.

 

 

laibach 2014

още за:

LaibachDs Music


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Менгеле/FBI 16.05.2014 08:28:24 отговори + 0 0
Добре,че беха LAIBACH та сега да имa RAMMSTEIN... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 15.05.2014 15:53:51 отговори + 0 0
В случая Party book не е ли партийна книжка? Щото Лайбах и парти? Аре малко по-сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро Гюров 15.05.2014 11:26:00 отговори + 0 0
Само сте "пропуснали" да уточните, че "книгата" Spectre Party Book е с размер на международен паспорт (ако не и по-малка), че възможността всеки да се сдобие с нея далеч няма да е уникална и че присъединяването към "Парти движението" може да бъде направено от всеки и по всяко време, без значение дали има "книгата" или не - на spectre-party.org. Поредно браво за поредния автор на поредния "адекватен" прес-рилийз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".