LAIBACH ще запишат саундтрака и на втората част на наци-комедията "Iron Sky"

7 ное 2014, 11:32 ч. 415 / 7 4
пред./следв.

   Ако не сте гледали филма "Iron Sky", все още не е късно да го направите. Комичното действие на лентата се развива през 2018 г., когато избягалите на Обратната страна на Луната след края на Втората световна война нацисти се завръщат и нападат планетата ни с летящи чинии. Саундтракът на филма е дело на гостувалите три пъти в България индъстриъл легенди LAIBACH. Предстои втора част - "Iron Sky - The Coming Race", която също ще бъде озвучена с музика на словенците. Комичната фабула ще се развива в недрата на Земята, която нацистите ще се опитат да завладеят отново. Този път - яздейки опитомени динозаври. Както и за първата част, стартира кампания за финансиране от феновете. Ще намерите подробности на този адрес, ето и трейлър:


още за:

LaibachIron Sky


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 8.11.2014 12:47:57 отговори + 0 4
Поредната чифутска тъпотия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиг Заг 7.11.2014 16:10:18 отговори + 1 4
Наци или анти-наци, щото тая "комедия" е пропаганда от втория тип. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дойч 7.11.2014 12:14:46 отговори + 2 1
Зау гайл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гьоринг 7.11.2014 11:48:44 отговори + 6 0
Много яко беше как динозавъра направи Хайл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".