LAMB OF GOD организират уникален метъл лагер за феновете си от цял свят

21 мар 2013, 12:31 ч. 155 / 2 5
пред./следв.
LAMB OF GOD анонсираха уникалния по рода си лагер "Metal Оn Тhe Mountain", който ще се проведе от 15 до 19 юли във "Full Moon Resort" в селцето Биг Индиън, Ню Йорк. Едноседмичното събитие, в което ще могат да вземат участие до 170 фена от цял свят, ще включва дейности както от музикален, така и от немузикален характер. Програмата, изготвена от бандата, ще съдържа обучение по китара и барабани с Mark Morton, Willie Adler и Chris Adler, също указания от групата, писане на песни и състезания, нощни джемсесии с бандата и фенове, разговори с музикантите, премиера на филма за LAMB OF GOD, който ще излезе официално по кината през есента, а на финала, в последната вечер на лагера, групата ще изнесе и концерт. Дългогодишният дизайнер на бандата Ken Adams ще дискутира създаването на дизайна за албумите и тениските на LAMB OF GOD, а тур мениджърът им и озвучител Brian Griffin ще дава насоки на феновете в изкуството на миксирането на едно лайв метъл шоу. Немузикалните дейности ще включват обиколки с мотори заедно с басиста John Campbell, семинар по запалване на огън по първобитен начин с Randy Blythe, както и казино вечер. Освен това всеки един от феновете ще има възможността да се наслади на всички удобства и удоволствия, които се предлагат във "Full Moon Resort".

   Повече информация за Metal On The Mountain и начинът, по който става записването, ще намерите на www.metalonthemountain.com.

   След снемането на всички обвинения от фронтмена Randy Blythe в Чехия LAMB OF GOD анонсираха предстоящо турне от 16 май до 20 юни. Обиколката продължава да е в подкрепа на албума "Resolution" и ще премине през 30 места, непосетени все още от бандата в настоящата подкрепа на албума. Съпорт на всички дати до 10-ти юни ще бъдат групите DECAPITATED и TERROR, а на останалите шоута подгряващи ще са ACACIA STRAIN.

   Албумът "Resolution" на LAMB OF GOD е на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".
lamb of god

още за:

Lamb Of God


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 21.03.2013 19:13:26 отговори + 0 0
Големи!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.03.2013 15:52:15 отговори + 0 0
абе не знам ама да внимават със стейдждайвинга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 21.03.2013 15:01:41 отговори + 0 0
страхотна идея, какво по-готино от това да прекараш една седмица с любимата си банда, да псовириш с тях и въобще да сиви висите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.03.2013 14:15:44 отговори + 0 0
Абе малко изчанчена история, но защо да не си направят активна ваканция, че и да вземат някой кинт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ppb 21.03.2013 12:50:18 отговори + 0 0
Супер яко! Остави това, че бандата е брутално качествена, хората са пълни с идеи. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".