LAMB OF GOD правят кавър на MEGADETH с Dave Mustaine, чуйте го

1 апр 2022, 14:20 ч. 799 / 5 2
пред./следв.

   През следващата седмица започва американската обиколка "The Metal Tour Of The Year" с участието на MEGADETH, LAMB OF GOD, TRIVIUM и IN FLAMES.

   По повод предстоящите концерти LAMB OF GOD записаха кавър на  песента на "Мегадейв" и компания "Wake Up Dead". Може да го чуете по-долу, като в парчето специални гости са самият Dave Mustaine и с отделни включвания останалите трима членове на настоящия състав на MEGADETH.

 

 

megadeth



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пешко 1.04.2022 18:29:14 отговори + 1 1
Защо изпуснахте шегата за първи април тази година? Мислех че сте сериозна медия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 1.04.2022 14:57:26 отговори + 0 4
малко по-зле от версията на Мегадет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".