Lars Ulrich за концерта на METALLICA в София: "Публиката беше луда"

6 ное 2008, 08:38 ч. 441 / 9 35
пред./следв.
По-долу може да гледате кратко видео от "мийт енд грийт" среща на барабаниста на METALLICA Lars Ulrich с фенове в Швейцария от 17 август 2008 г. Давайки автограф на младежа на преден план, Lars му задава въпроса дали е посещавал други концерти от турнето. Фенът отговаря утвърдително и казва, че е присъствал на концерта в София (25 юли, ст. "Васил Левски"). "О, това беше добро шоу", възклива Ulrich, "Публиката беше луда"...

още за:

MetallicaLars Ulrich


Коментари   (35)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 9.11.2008 22:09:46 отговори + 0 0
Добре, извинявам се. Така или иначе си написах, че се включвам в спора от нямане какво да правя. Щом преча, ще спра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 9.11.2008 21:54:22 отговори + 0 0
Това не ви е форум! Следващи изказвания на вас двамата ще бъдат изтривани.

След като сме пуснали новината, преценили сме, че е важна. Повече или по-малко. Когото не го интересува, не й обръща внимание и толкова.
Който твърди, че не го иннтересува, пък изписва тук фермани по темата, явно има някакъв проблем ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 9.11.2008 21:44:19 отговори + 0 0
Сммешник...
-------------------------------------------------
"по тая логика и репортаж от концерта не трябва да се пише"
-------------------------------------------------
По коя логика? Искаш да кажеш, че това изказване е важно колкото концерта? Или какво?

-------------------------------------------------
"или не ни нарекат трю брадърс ъф стийл и ако Дж. Д.М. не каже че има 30 хил. на стадион на който има 15 хил. души"
-------------------------------------------------
Нещо да съм споменавал конкретно за Дж. Д. М.? Защо ли ми се струва, че написах "Не една друга група го е правила"? Това само между другото... За тия, които могат да четат, де, другите трудно ще го видят.

-------------------------------------------------
"ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
продължавай с упражненията не по риторика, а по това да търсиш под вола теле"
-------------------------------------------------
А това ако ми го разтълкуваш, ще те призная? Имаш ли представа какво означава тая поговорка? Питам сериозно, защото ако имаш, значи не си разбрал какво съм написал - а това означава, че не трябва да ме репликираш. А ако нямаш, по-добре да не я пишеш, нали?

Прочее, ония петдесет хиляди човека... Такова, де... Ако концертът не беше в София, щяха да са два пъти по-малко. Знаеш го. Знаеш също, че напоследък да си метъл е мода. Човек, който до вчера е дивял по чалготеките, днес се разкарва с кожи и вериги, "`щото е готино" - такива познавам много. А какъв по-добър начин да се покажеш като як метълист от това да отидеш на концерт на групата с "Metal" в заглавието? А това, че не можеш да отличиш "Enter Sandman" от "One", е отделна история. Ей такива хора са били голяма част от посетилите концерта. Преди време един разправяше, че повечето "фенове" го гледали като извънземно, защото запял "Leper Messiah" - решили, че е от новия албум и го питали от къде я знае. Та така де...

Нищо против публикуването на новини за една популярна група. Но нека все пак са достатъчно важни. Погледнете само какво са половината новини за Metallica напоследък и ще разберете. Някакъв фен утрепал някакви хора, Хетфийлд казал на някого си да говори после с майка си, Улрих искал да свири с U2... Сериозно, хора, това наистина ли ви интересува? Това са жълтини. Не би трябвало да са от значение за някой сериозен почитател на музиката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2008 20:42:31 отговори + 0 0
ти си верно мноо т*п
по тая логика и репортаж от концерта не трябва да се пише ако не "ако запишат концерта за бъдещо DVD", "подготвят сетлист специално за нас", "някой друг жест, който на ни покаже, че значим нещо за тях"...
или не ни нарекат трю брадърс ъф стийл и ако Дж. Д.М. не каже че има 30 хил. на стадион на който има 15 хил. души
а видиш ли Металика без "да правят нищо специално за нас" събраха 50 хил.
Толко те е яд, че сигурно няма да спреш да пишеш в тази тема до нова година

"Качиха на сцената знаме, на което едва ли не пишеше заглавието на една песен, но не я изпълниха - и това при положение, че са я изпълнили на всички други концерти от турнето. Не знам, де, със сигурност концертът е бил велик. И все пак доста хора твърдят, че тази им постъпка е резил, сравним с отказа да изпълнят една друга песен преди девет години. "

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
продължавай с упражненията не по риторика, а по това да търсиш под вола теле
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 9.11.2008 20:08:20 отговори + 0 0
Да се опитам да напиша нещо за четвърти път с различни думи ще е добро упражнение по реторика. Всъщност това е и единственото, заради което пиша този коментар сега. Анонимците явно отказват да прочетат какво пиша, отказват и да го разберат. Хайде де, хора, не е толкова трудно. Нали?

Тъй. Значи, какво трябва да вдяна? Криворазбрания патриотизъм на анонимния? Нещо не схващам. Не вдявам, тоест. Значи това, че Улрих бил казал нещо си на някого си, било важно? И на какво отгоре? Важно е не когато ни го кажат, а когато ни го покажат. Например ако запишат концерта за бъдещо DVD. Или подготвят сетлист специално за нас. Или когато го кажат не на нас, а на някой друг. Или някой друг жест, който на ни покаже, че значим нещо за тях. Не една друга група го е правила. Metallica какво направиха за българската луда публика? Качиха на сцената знаме, на което едва ли не пишеше заглавието на една песен, но не я изпълниха - и това при положение, че са я изпълнили на всички други концерти от турнето. Не знам, де, със сигурност концертът е бил велик. И все пак доста хора твърдят, че тази им постъпка е резил, сравним с отказа да изпълнят една друга песен преди девет години. Много хубав жест към публиката е това, да. Хубаво, де, Улрих е решил да зарадва фена, казвайки му, че е запомнил концерта с добро. Какво толкова? Пак питам, да каже "Изобщо не си спомням концерта" ли сте очаквали? Или едно безлично "`ми, хубаво"? Досещате се, че един сценичен изпълнител на място не би го направил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.11.2008 18:47:26 отговори + 0 0
"И не, наистина, на кого му пука какво е казал Улрих на някакъв си фен някъде си?"

Когато го е казал за концерт в България - има значение и то голямо. Вдени го ти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 9.11.2008 18:30:30 отговори + 0 0
Добре бе, анонимнико, толкова ли не можа да вденеш какво съм казал? Или не, дай с личните нападки. Само дето не ги владееш добре.

И не, наистина, на кого му пука какво е казал Улрих на някакъв си фен някъде си? И трябва ли на някого да му пука? Защо трябва или не трябва? Как точно това ще стопли душицата на родния метълист?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2008 16:31:25 отговори + 0 0
ти па си голям "умник"
Това НЕ Е въпрос към Ларс -с какво запомнихте концерта в София.
Ларс пита в Швейцария фен -на кой друг концерт от турнето беше? Той казва -София. И Ларс се кефи. можеше да каже само "Оу, гууд", "Окей" или да го пита "Само още един ли?"

Ама някой да е виждал умен тигър? Не. След кучетата най-умни са прасетата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.11.2008 12:28:04 отговори + 0 0
Ако "Малоумник" беше специалност в някой университет, анонимниците, писали тук, щяха да са написали учебника. Ей го, примерно, оня, дето се е пробвал да ме репликира. Който не осъзнава, че дори новината да беше нещо от рода на "Lars Ulrich си купи сандвич" би била четена десетки пъти само защото е за Metallica. И който не осъзнава, че Улрих не би казал нищо друго на онзи фен. Или може би очаквахте да каже "Ъъъъ, онзи концерт не го помня" или нещо подобно? Или... Нищо лошо, че си е направил изказването, може би дори е бил искрен. Но да, всички го казват. Не виждам причина Улрих да е по-важен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 19:59:33 отговори + 0 0
#care Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


disco партизан 7.11.2008 16:22:43 отговори + 0 0
думата е "меродавно". иначе Metallica Rocks!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стани 7.11.2008 14:30:12 отговори + 0 0
"Не сравняваите кралете с тези палячовци" .....
......

смешно и жалко е да налагаш твое лично мнение за всеобщо и миродавно....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 7.11.2008 12:14:21 отговори + 0 0
Ние сме най-яката публика унас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 11:00:38 отговори + 0 0
Не сравняваите кралете с тези палячовци
Manowar са най-великата група и те винаги са водили метъла напреде
А тия металика са смешни и жалки точка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 09:33:20 отговори + 0 0
"Що се отнася до самата новина - изобщо не виждам смисъл да бъде публикувана."

Кой те пита. Прочетена 930 пъти. Търси смисъл в изказвания "айде да изпием сичката бира на света и да изчукаме сички момичета в БГ"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 7.11.2008 09:27:41 отговори + 0 0
определено този концерт бе невероятен именно заради публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hendy 7.11.2008 08:39:08 отговори + 0 0
ние сме най-яката публика, това е факт. аз му вярвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.11.2008 08:31:10 отговори + 0 0
За щастие нито Metallica са Manowar, нито Manowar са Metallica. Не може да искате от двете групи да се държат по еднакъв начин на сцената. Важното е, че дават на публиката това, което иска.

Що се отнася до самата новина - изобщо не виждам смисъл да бъде публикувана. Това сигурно го казват на всеки фен. Подобни "новини" съм вижгдал хиляди. И май само две са публикувани на сайта. Даже, щом искате да сравнявате Metallica с Manowar, можете да си спомните думите на един от форума - че в Германия Джоуи Ди Майо е поздравил българите в публиката от сцената. И Manowar не само ни казват, че сме велика публика, но и го показват - и то не само на нас, но и на света. Ама за това на никой тук не му пука, нали?

Колкото до Паткан - човече, съжалявам, обаче, както съм огромен почитател на Manowar, намирам коментара ти за пълна простотия. Помисли и ще разбереш защо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trendkill 6.11.2008 20:20:36 отговори + 0 0
хахахха да пеят химна.те да не са луди.все едно аз да имам група и да ходя да им пея на американците химна хахаха...иначе концерта си беше супер-metallica бяха на ниво и публиката си беше луда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 6.11.2008 20:02:59 отговори + 0 0
dani, айде сега - не са се раздали на макс. Раздадоха се на нормално ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:)) 6.11.2008 19:55:41 отговори + 0 0
НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ НЯКОЯ БАНДА НЯКОГА ДА Е КАЗВАЛА ЧЕ НЕ СЕ Е ИЗКЕФИЛА ?! ИЛИ ЧЕ ПУБЛИКАТА Е БИЛА ТИХА ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 6.11.2008 16:54:17 отговори + 0 0
@Петкан .. не ме разсмивай. Химна па тоя.

Това беше доста спонтанно от страна на Ларс и явно го мисли. Дано да ни вместят догодина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lordi 6.11.2008 16:07:04 отговори + 0 0
Ха ха ха. Защо не са свирили химна. Еми защото не са свирили 5 часа и са забравили да поканят хора на девиците за да изпеят Noting else matters за първи път тип камерна музика. Смях, смях.
Господин Козарев, Тоше, братле, бях на металика в о2 арена в лондон. Залата има 20 000 места а билетите се продадоха за ден и половина. За март месец билетите са вече по 150-200 паунда. От тук следва че западна европа кълве и то много яко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2008 14:30:38 отговори + 0 0
Май не правите разлика между това да го кажат от сцената по време на концерта тук и да го кажат след 20 дни в Швейцария.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 6.11.2008 14:30:27 отговори + 0 0
що бре младеж? публиката наистина беше луда...и Ларс това каза!къде прозря неискренност? или ти най-обичаш под вола да ровиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


introduce 6.11.2008 14:23:12 отговори + 0 0
ДАЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... това го казват на всички "публиката била луда" Металика са едни от най неискрените банди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cliff Burton 6.11.2008 12:22:51 отговори + 0 0
Абе Петкан,ти кво искаш сега Металика да копират от Млековара ли бе хахаха Да не са луди,да са се правят на гъзари.Металика затова са велики и уникални,защото свирят това,което на тех им е кеф и не копират като други... И не прават по 5 часа концерти,защото не е необходимо,като една толкова много възхвалявана група-млековар хаха.Важното е качеството,а не количестово Металика-завинаги в моето сърце Лично мнение,не ангажирам никого с него,за ралзика от някой други тука... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ToshkoKOZAREV 6.11.2008 11:15:19 отговори + 0 0
Което иде да покаже че орангутаните от Източна Европа са жадни за поп-култура. Шимпанзетата и горилите от Запада вече не кълват на тая стръв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 6.11.2008 10:24:54 отговори + 0 0
Абе вие луди ли сте бе? Химна ще ви свирят, знамето ще ви веят?!? Пичовете дойдоха, раздадоха се на макс и ни счупиха главите със супер класически сет лист! Човека просто казва, че му е харесало. И няма как да е иначе, защото единствено концерта в Полша беше по-посетен от нашия тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Робинзон 6.11.2008 10:14:07 отговори + 0 0
И защо не са пили после бира с феновете. Така правят истинските метъл-братя - пият бири с феновете. И веят български байряци. А тези - ниц. Пфу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Паткан 6.11.2008 10:10:22 отговори + 0 0
След като толкова са се изкефили на нашата публика, защо не са изсвирили химна ни, да речем? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2008 09:36:22 отговори + 0 0
тва го гледахме преди няколко месеца.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2008 09:21:55 отговори + 0 0
сугурно и гаджето ти казва Обичам те на всички с които е била, ама друго си е като го каже на тебе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 6.11.2008 09:17:40 отговори + 0 0
Хубав концерт беше, но не виждам особен смисъл от такива 'новини' напълно съм сигурен, че същото го казва за всяка една страна в която е свирил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Juvotnoto 6.11.2008 09:13:01 отговори + 0 0
Действително. Луда че е присъствала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".